Das Merkelkommando gibt bekannt

EILMELDUNG

Om voor alle voorziene en onvoorziene amoklopers, verwarde eenzaten, Pokemon zoekers, religieus geïnspireerde akkefietjes die niets met de islam te maken hebben, gewapend te zijn, wil de Deutsche Bundesregierung dat de bevolking maatregelen neemt.

Neemt het heft in handen.  Ga met Kind und Kegel naar het dichtsbijzijnde Kaufhaus of Billiganbieter en HAMSTER voor minstens tien dagen levensmiddelen.  Wie alsnog beslist zich een stroomgenerator aan te schaffen en/of een filterinstallatie op de waterleiding, krijgt een Sonderrabatt.

Kortom: wees paraat!

Tegen woensdag zal het Merkelkommando de richtlijnen van de “Zivile Verteidigung” in een definitieve tekst gegoten hebben.  Wacht niet tot u moet aanschuiven aan de Aldi.  Investeer vooral in Duitse producten onder het motto ‘Eigene Bratwust zuerst!‘.  De Döners moeten Erdogans volgelingen maar bevoorraden.

Toeristen die alsnog de Merkelrepublik willen bezoeken worden verzocht een frigobox en een twaalftal liter water mee te brengen, evenals verfrissingsdoekjes en toiletpapier.

Verneem meer bij de Morgenpost

 

3 gedachten over “Das Merkelkommando gibt bekannt

  1. Alhoewel het onderwerp ernstig is, wordt het hier door de redactie nogal hilarisch verwoord …
    Alleen begrijp ik niet de zin van de plaatsing van ‘n foto van een
    Pfadfinder-riemkoppel. Een afbeelding van een FDJ-wapenschild zou bij een bijdrage over het “Merkelkommando” meer gepast zijn.
    Maar ja, de FDJ-leuze was (en is) “Freundschaft” en niet “Allzeit Bereit”…

Reacties zijn gesloten.