Dankbare ‘vluchtelingen’ in Finland

Afbeeldingsresultaat voor finland stop immigration‘Ze’ slaan met ijzeren staven op een auto met daarin een gezin met kinderen.  ‘Hun’ kroost zet de traditie voort:  bedreigt, slaat en berooft blanke kinderen.  Meer….

Eerder deze maand werd op klaarlichte dag een jongen van 15 beroofd door een importmeute en van een brug in de zee gegooid.

Verleden jaar was Oulu het trieste decor van drie verkrachtingen.  De politie gaf uiteindelijk schoorvoetend toe dat twee ervan door ‘gepigmenteerde’ verdachten (de derde is onbekend… of moeten we zeggen dat zijn identiteit/herkomst niet bekend gemaakt werd?) de daders waren. Eén slachtoffer was een meisje van 15, die, toen ze verklaarde dat haar verkrachters geen Finnen waren, opnieuw het slachtoffer werd van de poco media.  Eén zgn. journalist, Tuomas Muraja, verbonden aan de grootste Finse krant, Helsingin Sanomat, ging helemaal over de streep.  Hij contacteerde een vriendin van het gezin en vertelde haar wat hij van het 15-jarige slachtoffer dacht: “een raciste, een kwezel en een criminele” omdat ze een minderheid, de immigranten, in een slecht daglicht had gesteld. Hij bedreigde haar met gevangenisstraf en maakte haar verantwoordelijk voor alle toekomstige aanvallen op immigranten.

Meer hier…

Fights, fury and the Ku Klux Klan: Finland faces wave of vigilante mobs targeting migrants as arrest of an Afghan asylum seeker for rape of 14-year-old schoolgirl pushes one town to the brink

Eén gedachte over “Dankbare ‘vluchtelingen’ in Finland

  1. Tolerantie is ver te zoeken bij de slachtoffers, en krijg ik nu net vandaag een bericht binnen van The Times of Israel Français. In de USA, Canada, Israel en Europa zijn ook intolerante orthodoxe rabbijnen aanwezig. Ze roepen op om : ceux qui soupconnent un abus sexuel sur des enfants d’informer les autorités laiques. Bovendien vragen ze de joodse instituten uit voorzorg maatregelen te nemen om misbruiken te voorkomen. Tevens veroordelen zij eveneens les tentatives d’ignorer ou de réduire au silence les victimes d’abus et les témoins.
    Tuomas Muraja kan ons nu komen vertellen wat hij van die seksueel misbruikte kinderen, van de getuigen en diegenen die de leken autoriteiten informeren, denkt.

Reacties zijn gesloten.