7 gedachten over “Dank voor de steun

 1. Ik kan haast niet wachten tot ze er hier mee beginnen…Wat zou de wereld saai zijn zonder moslims. Het journaal zou nog slechts 10 min duren ipv een half uur.
  MOSLIM : Met Ons Samen Leven Is Moeilijk.

 2. Drie maal per dag bidden , geen varkensvlees , geen muziek , geen vermaak , geen borrel of pint , geen Golfbrekers…maar daar tegenover staat , de aanschaf van meerdere vrouwen , die al uw wensen vervullen en hun Heer en Meester dienen , zonder dat ze hun oren maken , de suikerfestivals ! Openbare execusies die toch zorgen voor enig vermaak en sensatie . Alle interessante TV zenders weg , behalve de VRT die mag blijven . Het dag in en uit , aanhoren van de top ” tien “monotone klaagzangen . Ik zou toch maar eens goed nadenken bij de volgende verkiezingen . Ze hebben ons wel degelijk iets te bieden .

  • Beste Rene,
   Geen vermaak, ben gisteren met vrouw en kleinkinderen naar De Efteling geweest, daar liepen anders toch dames met hoofddoek op rond hoor. Maar dat zijn misschien “gematigde” moslims?

   • Ik vrees dat volgens IS het afvallige moslims betreffen , die gaan meedelen in de prijzen. Terloops , volgens google translate heb ik het arabisch dat te lezen staat op de hoofddoeken van die drie carnavalzotten vertaald in het Nederlands. Ik kreeg als uitslag ” Wij zijn de grootste idioten die er rondlopen ” Ik twijfel niet aan de correctheid van deze vertaling !

 3. Hun grote sponsor Saoedi Arabië begint ook al schrik te krijgen en vraag aan de andere sponsoren om zowel Sadat als IS plat te bombarderen in Syrië, zodat de soennitische rebellen zich meer op het sjiitische Iran zouden storten zodat de olievelden van Irak,Libië, Egypte,en dus ook Iran volledig onder hun controle zouden staan. Deze “koninklijke hoogheid” waarschuwt hierbij het Westen dat indien zij nog lang aarzelen er aanslagen zouden kunnen worden gepleegd bij hen.
  Dus verwacht je maar aan enkele aanslagen in Gb,NL,B of F. om deze luchtaanvallen te bespoedigen.

  • Soenieten , Sjiilieten Wahabieten , de ene kan het bloed van de andere drinken . Ik denk dat ze er zelf niet meer aanuit kunnen. De Kustmentieten en de Krommepieten , dat zijn nog de beste , die vegen aan alles hunne frak !

Reacties zijn gesloten.