“Damen” is niet alleen de naam van een acteur… hoewel…

In de zevende aflevering van ToogPraat ontvangt Tom Van Grieken Walter Damen. Meester Damen behoeft amper een introductie. Hij figureert al jaren in televisieprogramma’s – recent nog in de VTM-reeks De Verraders – en is een belangrijke voetbalcommentator voor GvA en zelfs voetbalbestuurder bij Beerschot. Maar zijn pluimen en bekendheid verwierf hij vooral in de juridische sector, als topstrafpleiter. Daarnaast is hij echter ook zeer maatschappelijk bewogen.

Tom Van Grieken en Walter Damen praten in deze podcast over straffeloosheid en welke hervormingen mogelijk zijn, of IS-terroristen met onze nationaliteit terug naar hier moeten gehaald worden en traditievoetbal. Veel luisterplezier!

1 gedachte op ““Damen” is niet alleen de naam van een acteur… hoewel…

 1. Bij de concurrentie (sic) verscheen een artikel over de laatste peiling. Alle partijen kwamen aanbod in dit artikel, waaronder het Vlaams Belang. Ik voeg de bron toe, met “en passant” wat gratis publiciteit voor deze door het regime geterroriseerde webstek :
  https://www.tscheldt.be/alle-politici-die-tscheldt-het-laatste-jaar-verketterden-verliezen-dramatisch-in-nieuwe-peiling/
  met citaat :
  “Vlaams Belang “ Met 22,9 procent verpulveren de jongens en meisjes van Tom Van Grieken de klassieke politieke tegenstand. Het succes van Vlaams Belang is onmiskenbaar. Het ligt voor de hand waarom het Vlaams Belang zo goed scoort. Zij is de enige partij die moeite doet om Vlaanderen niet in een dictatuur te veranderen. Bovendien begint het ondemocratische cordon sanitaire contra-productief te werken. Vlamingen kiezen vaak voor de underdog. En geef toe, ongeveer iedereen probeert het Vlaamse Belang zodanig te schofferen dat een significant deel van de Vlamingen bereid is om de underdog te steunen. Ook al is men niet 100 % akkoord met alle standpunten van het Vlaams Belang. Via de wijnranken horen we dat er binnen het Vlaams Belang zo nu en dan een kritische stem opduikt die voorzichtig wijst op de heliocentrische positie van Tom Van Grieken in Brussel. De achillespees van het Vlaams Belang is de link met het volk. Van zodra deze link verbroken wordt, verwordt het Vlaams Belang tot een machtsbastion op een gigantische berg geld. En machtsbastions kenmerken zich vandaag door hun voorspelbare nedergang in de toekomst…” (=einde citaat).

  In een andere publicatie bij ‘tScheldt werd ook al verwezen naar Tom(meke) :
  https://www.tscheldt.be/pinten-pakken-op-kosten-van-tscheldt-dat-kunnen-ze-wel-bij-de-standaard/
  met citaat :
  “Tom Van Grieken is volgens sommige partijgenoten niet meer zo goedlachs en aaibaar als vroeger. Hij wordt net iets te hecht afgeschermd door jonge bollebozen in blauw kostuum en met bruine schoenen, schijnt het. Van Grieken heeft binnen zijn doorgaans pittig discours zichtbare joekels van voorzichtigheidsremmen ingebouwd om toch maar geen fouten te maken op weg naar de begeerde machtsdeelname in 2024. Therapeuten staan nu al in de rij om VB’ers te begeleiden bij een potentiële mislukking van dit streven… “ (=einde citaat).
  In beide citaten wordt dan ook voorzichtig de aandacht getrokken op het resultaat van het “salonfähig” worden om aan tafel te gaan zitten met partijen die het V.B. willen vernietigen, maar er wordt niet dieper ingegaan op het uiteindelijke resultaat.

  Dit is heel eenvoudig : “Een nieuw “Volksunie” drama is hier in de maak”. Als men om “salonfähig” te worden alles moet overboord gooien waarvoor men staat, als men moet zwijgen, of nog erger, de leugens van de vijanden herhalen, dan is het einde nabij. In tal van gevoelige dossiers waar er massavernietigingswapens worden ingezet tegen Vlaanderen, valt het V.B. veel te licht uit zoals bij de cultureel marxistische terreur, het Coudenhove Kalergi plan, agenda 21 – 30, Covid 19(84) en vooral The Great Reset van Schwab. Bij geen enkel van deze wapens durft men tot op het bot gaan, en de verborgen agenda’s op tafel gooien en de samenzweerders ontmaskeren, met dan de 2 Olifanten in de kamer in de hoofdrol. De “vijanden” weten dit ook, en buiten het dan ook uit.
  Men kan pas aan tafel gaan zitten vanuit een machtspositie. En hier geldt het motto van Machiavelli : “Het is veiliger gevreesd van geliefd te zijn”.

  En zolang men niet gevreesd wordt, stelt men niets voor, en is men een gemakkelijke prooi voor de Franstalige, rode en logeroofdieren.
  Enkele voorbeelden :
  https://palnws.be/2022/05/mr-voorzitter-bouchez-we-zijn-veel-te-braaf-voor-vlaams-belang/
  https://doorbraak.be/paul-magnette-wil-het-vlaams-belang-zijn-centen-afpakken-kan-dat-lukken/
  En met zoiets wil men dan aan tafel gaan zitten. Dit is voor niets nodig, we hebben daar immers al de NV-A met de Grote Lijder, om de belangen van Vlaanderen te verraden en te verkopen. (zie boek : De Doodgravers van België van Wouter Verschelden).

  Men zal het dus niet redden door te zwijgen of als men dan toch spreekt, door de kool en de geit te sparen. Hier moet het motto gelden : “ de aanval is de beste verdediging”. Een klare en duidelijke taal is hier dan ook noodzakelijk. Zachte heelmeesters maken immers stinkende wonden.

  Men dient dan ook in de aanval te gaan tegen Vivaldi, de PS maffia, de logemaffia’s… met al hun bloedige beerputdossiers. De voorraad is trouwens onuitputtelijk. Het rot corrupte regime mag geen ogenblik rust meer kennen. Dag en nacht moet het achtervolgd worden.
  Zoals reeds meermaals gemeld, bij gebreke aan een verzet, die naam waardig, is het met ons gedaan in 2030.

Reacties zijn gesloten.