Daar word je stil van.

Wij hebben naar de beelden op televisie zitten kijken van de aankomst en het vervoer van de eerste gerepatrieerde slachtoffers van de MH 17.

Terwijl we hier zitten te bakkeleien over het hoe, wie en waarom, maakt het voor de overledenen niet uit wie er verantwoordelijk is voor hun dood.  Ze zijn er niet meer.  Alle plannen en kansen voor de toekomst van tafel geveegd.  Uitgewist.

Aan onze Nederlandse lezers bieden wij bij deze onze oprechte deelneming aan.

Redactie Golfbrekers

5 gedachten over “Daar word je stil van.

  1. Niet vergeten dat dit slachtoffers zijn van de EU met zijn imperialistische politiek, de oorzaak van de burgeroorlog aldaar. Ze beseften niet eens dat er ook mensen zijn die mordicus NIET in hun keizerrijk willen wonen, want voor Links Zijn Alle Mensen Gelijk.

  2. Air France en British Airways vlogen al niet meer over Oekraine, was het niet aan de EU om dat aan alle lidstaten aan te bevelen? Waarom zien zovele tienduizenden ambtenaren nooit wat dan ook aankomen?

  3. Ook Fikken sluit zich spontaan bij de rouwbetuigingen aan van de Golfbrekersredactie: “dat àlle slachtoffers in vrede mogen rusten”.

  4. Ik sluit me aan bij het aanstormend idee om het Wereldkampioenschap Voetbal 2018 toch maar niet in Rusland te organiseren maar in Israël. Immers, Russische grond-luchtraketten doden mensen echt, Israëlische tankgranaten en lucht-grondbommen en -raketten doden de Palestijnen enkel virtueel…

  5. Mijn oprecht medeleven aan de nabestaanden van die onschuldigen . Slachtoffers van smerige politieke spelletjes waarbij de Grootmachten en niet te vergeten , Europa ieder hun steentje bijdroegen in deze ramp. Op het ogenblik dat het vliegtuig werd neergehaald was mijn dochter , echtgenoot en mijn twee kleinkinderen ook op terugweg van BKK naar Schiphol na hun bezoek . Ik durf er niet aan denken ! Ik kan het mij niet voorstellen indien……..
    Wij zijn evengoed mede-slachtoffers omwille van een minderheid aan idioten , correcten, machtswellustelingen , fanatiekers , sprookjesbelievers , beroepshaters op kleine en grote schaal !

Reacties zijn gesloten.