6 gedachten over “Creatieve reclame

 1. Die 14 onbezette plaatsjes tussen de kruisen zijn van niet-rokers die zich, ter compensatie,… laten cremeren hebben. :o)

  • Fikken
   Ik denk dat jij veel geld zoudt kunnen verdienen hebben in de reclamewereld… of in de politiek.

 2. Achteaf gezien, is het schandalig dat de anti-tabaksbrigade de GESNEUVELDEN IN DE OORLOG gebruikt in hun campagne.
  Ware het niet dat die mannen hun jong leven veil hadden voor de bevrijding van Europa (en dus ook voor de anti-rokers), dan hadden die gasten NIMMER de KANS gehad om te protesteren op zùlke onterende manier.
  ———————————————————————————————
  Men kan het best vergelijken met de laffe actie van de mosselslims in Lybië, alwaar zij de graven (èn groot monumentaal kruis) vernietigden van de gesneuvelde geallieerden in Noord Afrika … een gebied dat nimmer zou “vrij” geweest zijn indien die troepen de Duitsers er niet uitgebonjourd hadden.

 3. Ik vind het ronduit oneerbiedig. Wij hebben zowel de Amerikaanse als Duitse militaire begraafplaatsen van Sandweiler ( Groothertogdom Luxemburg ) bezocht. Vooral de Amerikaanse heeft bij ons een grote indruk nagelaten vanwege zijn afmetingen en de punktuele onderhoud. De Duitse is minder groot en grotesk omdat men daar de slachtoffers met 2 boven elkaar begraven heeft. Hoe is het mogelijk dat de nagedachtenis van soldaten misbruikt wordt door een reclameagentschap. Zij hebben niet gekozen om te sneuvelen, rokers kiezen wel voor een risico.

 4. Het is inderdaad een beetje bij zijn haren getrokken wanneer een militair kerkhof word gebruikt voor reklamedoeleinden. In ieder geval waren de niet rokers indertijd , blijkbaar fel in de minderheid , als we de voorgestelde verhouding mogen geloven. Alle middelen zijn goed om de mensen te overtuigen , voor of van iets , zoals gaan vechten in een land waar ge niets te zoeken hebt . Godsdienst-reklame promoten met geweld “alle niet gelovigen moeten eraan geloven”. Geef mij dan maar een sigaretje , ik zal mij wel even verwijderen om niemand te storen . Tenslotte vroeg of laat eten wij met zijn alle ,beefsteak frites met gouden mes en vork…. na onze …crematie . Zeker geen kist en de grond in want ….U bent gestorven en U houd niet van wormen , dan moet ge in het crematorium van Wilrijk zijn ,want daar doet een crematie geen pijn . Dat is ook reklame !

Reacties zijn gesloten.