Coronakoorts bij Youtube

YouTube censureert massaal inhoud sinds invoering nieuw beleid ...

Wat onze redactie dagelijks ondervindt: ongewenste berichten worden gecensureerd, zowel bij twitter, bij facebook, bij youtube (onderdeel van google) kwestie van geen slapende honden wakker te maken of mogelijk “opruiende” vermoedens te helpen verspreiden. Men noemt dit bestrijding van nepnieuws. Het zal nog zover komen dat we een soort politiek correct bewijs van gedrag en zeden moeten voorleggen vooraleer we van de zgn. sociale media kunnen gebruik maken.

Nu ook vindt de youtube-scherprechter dat àndere invalshoeken over de oorzaak, bestrijding, gevolgen, toekomstperspectief van de coronacrisis best niet gedeeld worden. Herhaaldelijk ondervinden wij dat gepubliceerde YT-video’s plotseling ergens in een andere melkweg spoorloos verdwenen zijn. U ziet dan plotseling een zwart-grijs beeld i.p.v. de geladen beelden.

1 gedachte op “Coronakoorts bij Youtube

  1. Ik ben allang wakker,mij moeten jullie niet overtuigen.Deze noodregering die we hebben doet mij kotsen.De mensen zijn nog dom in land b zien ze niet in dat deze regering maar blijft aanmodderen maskers zijn gevaarlijk voor uw gezondheid en kan zelfs hersenschade veroorzaken als je corona besmet bent voor de belgen blijkbaar niet want die hebben geen grijze materie of gebruiken die blijkbaar niet.Social disteance nog zo iets,bubbel van 4 nu van 10 of zoiets luister ik nog niet naar bull shit, vaccin kunnen ze niet maken de virus is weg in duitsland vinden geen besmetten patienten meer en virus muteert ieder jaar kijk vogelgriep weg,dolle koeien ziekte weg,varkenspest weg.https://www.youtube.com/watch?v=5fXVAwpj1Xs

Reacties zijn gesloten.