Contrast

De evacuatie in  Al Waer, Homs, van de Al Nousra terroristen en hun gezinnen naar Jarablus en vervolgens naar Turkije.  Volgens het akkoord met de Syrische regering mochten zij mét hun wapens naar een bestemming van hun keuze vertrekken.

Dit in schril contrast met de verschrikkelijke behandeling van de burgers uit Kafarya en Foua die het slachtoffer werden van een moordpartij in Rashideen waar een bermbom tot ontploffing werd gebracht door de ‘gematigde’ door de VSA & co. gesteunde ‘rebellen’.

Onduidelijke verantwoordelijkheid.

4 gedachten over “Contrast

  1. Kijk nu toch eens,de nullenzender en de moslimkrant hebben een nieuw lievertje gevonden!!Ze hebben in de mot dat de sossenstory niet meer verkoopt en dan springen ze maar op de groene kar,hoe voorspelbaar en hypocriet!!!En natuurlijk een hele dag over almatchie natuurlijk,indien Vlaams Belang zoveel mediabelangstelling kreeg dan groen en de sossen dan stonden ze nu op 20%!!

    http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3137015/2017/04/19/Groen-derde-grootste-in-peiling-premier-populairste-politicus.dhtml

    • Inderdaad. Daarnet in de bib de kranten overlopen. Nergens melding van de echte reden… wat gezever over vervroegde puberteit.

Reacties zijn gesloten.