Coburger nieuws

omgekeerde kroonCoburger nieuws

Tijdens de spannende dagen van terreurniveau 4, trok het staatshoofd met zijn aanminnige gade zich terug in een meditatieoord:

“Voor Filip van België was de keuze tussen de multivruchtencocktail in het kuuroord met 5 sterren en de multimiserie van niveau 4 snel gemaakt.”                               Le Canard Enchainé.

HLN

8 gedachten over “Coburger nieuws

 1. Van dat ” Hamburgernieuws ” geniet ik steeds met volle teugen . In feite zou dat beter geplaatst onder “Humor” . Terwijl Brussel bibberde onder tereurdreiging ging ons opperhoofd gezellig genieten met zijn broedsels in een 10 sterren kuuroord . Hij zal bij zichzelf gedacht hebben “laat den boel maar draaien , het kan mij geen barst schelen zolang mijn ” ver onder mij liggende danen” betalen . Tenslotte ik ben een monseigneur of “Mijn Heer” wat zoveel betekend als “verloren kost ,parasiet , niksnut , iets wat kan gemist worden , totaal niets te betekenen. Zijn broer is nog erger !

 2. Een voordeel is ,daar kan h’m niet in z’n broek sch..ten,wan hij heeft er geen aan !

 3. In deze mag men de ware feiten en de essentie van het leven niet over het hoofd zien. Nadat de Staatsveiligheid vernomen had dat islamterreurverdachten zich konden ophouden in het Sofitelcomplex in Quiberon heeft het hoofd van ons Belgisch Leger/Armée Belge zich spontaan aangeboden om deze zaak ter plaatse te gaan onderzoeken. In de militaire school werd hem aangeleerd op welke wijze discreet inlichtingen konden verzameld worden ( = verkennersopdracht) en welke camouflagetechnieken dienen gebruikt te worden. Het is niet bekend welke belangrijke informatie hij bekomen heeft. In het kader van het onderzoek kan dit trouwens niet: feind hört mit. Zijn camouflagetechniek was uitstekend: zijn outfit en figuur paste volledig in het kader van een kuuroord. Niemand kon vermoeden dat ze, in het drie sterren restaurant, te doen hadden met een viersterrengeneraal.
  In een normaal land zou voor het volbrengen van dergelijke opdracht op zijn minst een medaille voor moed en zelfopoffering uitgereikt worden.

 4. Best Golfbrekersfans, U hoeft de media niet te geloven hoor… De keunienk vluchtte niet maar ging eigenlijk de dolmen in Carnac bezoeken. Dus, was het eigenlijk een studiereisje dat vlug voorbij was.
  Maar… toén dacht hij eraan dat Quibéron “maar” een kwartiertje vérder lag èn zelfs géén eiland meer was door een aangelegde brug… zodus…ja, wààrom niet eens “en passant” genieten van de zeelucht ?
  Miljaardemiljaar… België heeft verdorie 67 km. KUST, en uitgerekend de opperbevelhebber van het leger van belgieland (tijdens terreuralarm, niveau 3) gaat de zeelucht opsnuiven in…Frankrijk (!) en doet nog niet de moeite om terug te keren als het niveau opgetrokken wordt tot 4… ” ‘t is schone van z’n part” 🙁

 5. Hoogdringend tijd dat totaal waardeloos circus definitief te sluiten en de artiesten een werkloosheidsvergoeding “voor bepaalde tijd” te geven van max. 750 euro per maand dan kan er eindelijk gestart worden met de “democratische” Republiek.
  Heel het zootje wat er ligt te parasiteren kan gemist worden als kanker.

 6. Men kan het ook anders bekijken. Als de Flup niet hoogdringend terug kwam, kan dit ook zijn, omdat hij en zijn “entourage” wisten dat er in Brussel een nooit geziene klucht werd opgevoerd. In bevoegde kringen wist men immers wat er gebeurd was en wie er achter zat. De schijn diende echter opgehouden te worden vandaar
  de opgeklopte hysterie.
  Bij een dergelijke klucht kan de Flup dan ook het best gemist worden.
  De Lorre was bovendien in staking, zodat daar ook al geen gevaar dreigde.
  Na een geweldige machtsontplooiing werden er hoop en al een paar aangehouden.
  Het valt dan nog af te wachten wat er uiteindelijk zal van voortkomen.
  Zoals gewoonlijk baart de berg de spreekwoordelijke muis.
  Een zaak is wel gebeurd = het verprutsen van een hoop geld!!
  Er is ook geen enkele maatregel genomen die er op gericht is de Augias stal uit te mesten. De ganse boel zal dan ook blijven verrotten.
  Binnen een paar weken spreekt ten andere niemand nog van al de “grootste plannen”!!
  Alleen de boodschappers met het slechte nieuws zullen nog meer geviseerd worden dan vroeger. (zoals in de tijd van de Oude Grieken).
  Eens te meer geldt het motto :” Wat kan werkt niet, wat werkt mag niet”.
  Bovendien mag de waarheid niet gezegd en geschreven worden.
  Op internet is er immers een hoop info gepubliceerd..waarover op zijn minst vervelende vragen kunnen gesteld worden aan de “verraders”.
  Er heerst echter een oorverdovende stilte , ook in rechtse en nationalistische kringen!!!

Reacties zijn gesloten.