Coburger nieuws

omgekeerde kroonCoburger nieuws

“Laten we samen op jacht gaan”

Onze monarch en opperste bevelhebber van het leger heeft zijn collega-koning Mohammed van Marokko uitgenodigd op een jachtpartijtje.  Wapens naar keuze.

Philippe tyran“De wanhoop nabij”, schrijft Het Laatste Nieuws.  Onze regering zou het niet meer zien zitten.  Naar verluidt zou de koning dik spijt hebben dat hij zijn helikopter in 2013 verkocht heeft.  Die had nu goed van pas kunnen komen, toch?

 

 

 

5 gedachten over “Coburger nieuws

 1. Laten we maar héél snel dat circus totaal sluiten want het veroorzaakt gezondheidsproblemen en kost ons massa’s geld, ± 40.000.000 euro per jaar en dat om ze op vakantie te laten gaan en wat met de handjes te wuiven.
  Ik betaal mijn vakanties zelf en wuif gratis met de handjes…

 2. Koning Mohamed is inderdaad de juiste man om te contacteren.Hij kent immers het “terrein” in Brussel!!!
  Zie bruggetje(foto’s zijn weggelaten) :
  http://aanirfan.blogspot.be/2015/11/the-mysterious-terrorists-in-paris.html
  Een citaat :
  “Sunday, 22 November 2015
  GAY TERRORISTS IN THE PARIS ATTACK
  The alleged Paris ‘terrorist’ Salah Abdeslam (above) frequented Brussel’s gay bars where staff thought he was a ‘rent boy’.
  He flirted with men and took drugs.
  Sunday Times.
  Is this Salah Abdeslam at La Belle Epoque, after the attack?
  Saleh Abdeslam is a Moroccan.
  Morocco’s king is said to be gay.
  Mohammed VI, in Tunisia.
  Morocco’s King Mohammed VI went to college in Brussels, Belgium, and regularly hung out in gay bars there, the newspaper De Gay Krant said.
  KING BLACKMAILED.
  Many members of the Western elite travel to Morocco to find boys.
  According to Scallywag magazine, “As far as Westminster is concerned, (Morocco’s) the Gazelle D’or was first ‘discovered’ by the notorious gay MP Sir Charles Irving who died from aids in 1993.
  “Irving, who chaired the Commons catering Committee, was famous for his private parties in the Pugin room in Westminster … Many of the 100-plus gay Tory MP’s … were fellow guests……..
  “The REAL attraction of the Gazelle D’or is not just the exclusivity, or the fabulous luxury. It is, quite simply, that they boast one of the most superlative men-only Turkish baths, Sauna and Massage Parlour in the world, manned by hand-picked and specially trained swarthy Berbers who are most willing to accommodate every whim of their customers. The whole concept of the place is designed to be a veritable paradise for gays.”(=einde citaat).
  In het bruggetje is er ook de interessante link “KING BLACKMAILED”.!!
  Nog een citaat waar ik in een andere reactie zal op terug komen :
  “Ibrahim, 31, lived in Brussel’s Molenbeek district, where the CIA reportedly recruits its patsies.”(=einde citaat).
  De ondertitel “Laten we samen op jacht gaan” is dan ook veelzeggend!!
  Een jacht in de “Gazelle d’Or…..”!!! Of rond het Fontainasplein!!!
  Alleen Elio ontbreekt nog!!
  De dagen van Salah zijn dan ook geteld..niet omwille van de “aanslag in Parijs”, maar wel omwille van zijn hoedanigheid als “gevaarlijke getuige….”!! Wie heeft hij allemaal “gedepanneerd” en heeft hij gedreigd bepaalde “onthullingen” te doen!!!
  Dit alles gaat wel voorbij aan de grond van de zaak, namelijk de staking van Laurent!!
  Men ziet nu wat er van komt , als Laurent in staking gaat. Het land is onthoofd en ligt plat!!!

   • Dat was het probleem . Voor koningen , prinsen en princessen of snijbonen , bestaat er geen ondersteunende vakbond . Daarom begon Monseigneur Laurent een hongerstaking…volgens royaltywatch….. met een eis voor een hogere dotatie (in lagere regionen heet dat leefloon ) maar na enkele uren gaf Monseigneur zijn dwangpoging op , want een snoodaard was frieten aan het bakken in de keuken van villa Clementine .

  • @Lovenaar,

   ooit een verslag gelezen van een Nederlandse antropologe die werkzaam was in het Atlasgebergte in Marokko. Daar kwamen nogal wat eigenaardigheden in naar boven. Homo’s werden verafschuwd maar als mannen zich als vrouw opdirkten werd dit als de meest normale zaak beschouwd, vrouwen en mannen waren even vriendelijk voor hen. Dat soort kreeg ook een speciale naam die ik vergeten ben.
   Ook bij de maagdelijkheid van de meisjes had ze nogal wat vragen. Op weg naar de huwelijksplechtigheid werd door een speciaal daartoe geëigende vrouw, die ook een naam heeft die ik vergat, ‘de weg vrij gemaakt’ ttz. de vrouw stak met haar scherpe nagels in de vagina om zogezegd het maagdenvlies te breken waarbij de man het wat makkelijker had en het bloed al tevoorschijn kwam.. Anderen kregen een met bloed gevulde geiten- of schapenblaas opgestoken zodat na de daad de trotse echtgenoot het bebloede laken aan hen die buiten op de afloop wachtten kon tonen.
   Deze vindingrijkheid werd in het leven geroepen omdat het een heel gedoe is als het meisje geen maagd meer blijkt te zijn. Met naast de schande voor de familie ook het financiële aspect zoals het terug betalen van de bruid schat en andere kosten.

Reacties zijn gesloten.