Coburger-nieuws

omgekeerde kroonWij hadden het ultieme en uitzonderlijke voorrecht voor Golfbrekers een exclusieve foto te mogen maken van Hare Gekroonde en Getroonde Majesteit.

bth_animated_camera flitsWij kregen eveneens le privilège Madame la Reine te mogen aanspreken met “Uwe Majesteit”, hoewel “Votre Majesté” de Majesteitelijke voorkeur had.

Ook werden wij erop gewezen dat het niet meer wenselijk is dat Hare Majesteit wordt aangesproken met “Matilleke”, “ Mathil van de Flup” of “Madame”.

Studio Rony.

MATHIL2 majesteit

Mits een eerbiedige klik op een niet nader genoemd lichaamsdeel kan u haar in voller ornaat bekijken. U hoeft daarbij niet te buigen. Sa Majesté is een koningin du peuple.
Alle rechten voorbehouden aan Studio Rony, van de foto welteverstaan.

1 gedachte op “Coburger-nieuws

  1. Tijdens het nieuws van 7 uur op woensdag 24 juli kregen we enkele minuten het gezin van Filip en Mathilde met de kinderen te zien. Het charme offensief is begonnen. De Nederlandse “royals” achterna werden er beelden van het Belgische koningsgezin gemaakt bij het begin van hun verlof op het Franse eilandje L’Ile D’Yeu. Bij die van ons gaat het er echter even houterig als altijd aan toe, zelfs al spraken ze hun moedertaal, het Frans. Het gezin komt eerst in beeld op de fiets om daarna op een rotsblok te klimmen voor een groepsfoto. Mathilde geeft iedereen instructies hoe en waar te zitten ook aan Filip, tot tweemaal toe, die gedwee doet wat vrouwlief hem opdraagt. Dan stelt zich de vraag of dat zich enkel beperkt tot de privé sfeer. Misschien hebben we nu al een koningin die regeert.
    Verder werd er nog gezegd dat Filip en oudste dochter Elisabeth niet met hetzelfde vliegtuig mogen reizen. Dat is dan weer een extraatje dat de belastingbetaler mag betalen.
    De Vlamingen hebben blijkbaar nog altijd geld teveel want ze blijven betalen.

Reacties zijn gesloten.