Coburger nieuws

omgekeerde kroonCoburger nieuws

 “Ik spreek sindsdien (coma) met twee à drie spirituele voorvaderen. Ik praat met ze, ook al zijn ze dood. Ze antwoorden me met tekens of signalen.”

“Claire vindt het allemaal fantastisch!”

Onze ‘royalty watcher’ weet uit betrouwbare bron (gesprek met tante Fabie via de tafelpoot) dat de Lorre uitgekeken is op zijn beestenboel.  Sinds hij de islam ontdekt heeft als grootste inspiratiebron, kan hem heel de dierenbescherming gestolen worden.  Onverdoofd kelen moet kunnen, vindt hij, dat heeft Leopold II hem in een persoonlijke sessie medegedeeld.

Monseigneur Lorre zal zich in de toekomst wijden aan het voorzitterschap en het uitbouwen van een nieuwe spirituele vereniging, waarbij hij rekent op subsidies uit het Kalifaat.  Dimitri Bontinck werd als ervaringsdeskundige benaderd, maar die houdt voorlopig de boot af vermits het Witte Huis ook aan zijn vel zit.

Laurent sharia4laurent

Alle rechten van deze primeur voorbehouden aan Studio Rony. Klik indien te klein naar uw goesting.

Bron: quasi alle kwaliteitskranten meldden het: ‘Lorre leert Arabisch en spreekt met de doden.’

 

 

 

10 gedachten over “Coburger nieuws

 1. De Lorre werd door velen als nen toffe knol ervaren omdat hij de “rebel” van het koningshuis was. Voor mij is hij altijd de grootste leegloper onder de leeglopers van de bende Van Seksen Coburgs geweest. Het bewijs is nu geleverd.

 2. Weeral een ‘verwarde eenzaat’en gediscrimineerd, nooit geen kansen gekregen en bovendien miskend.

 3. Het is vrij normaal als ge interesse krijgt in de Islam dat ge vanalles gaat zien dat feitelijk niet bestaat. Ik geloof best dat hij zijn dode voorvaderen , die gezeten op roze olifantjes antwoorden met bepaalde tekens . Dat bepaald teken is reeds achterhaald …het betreft de rechter wijsvinger op het voorhoofd . Moest echter zijn nonkel Boudewijn vernemen dat hij met de “Koran” bezig is , hij kwam uit zijn graf gekropen. Ik ben het roerend eens met Walter . De Lorre is de grootste leegloper ooit

 4. Spreken met tante Fabie via de tafelpoot… 🙂 Waarschijnlijk heeft de Lorre nooit naar “allo, allo” gekeken… dààrin had cafébaas René contact met Londen via de nachtspiegel —> “pispot” in ‘t schoon Vlaams.
  Dju toch…hàd hij dàt eerder geweten, dan had hij niet op z’n kniëen (mèt de kont-omhoog) moeten zitten om naar tante Fabie te luisteren…
  Als ik eens vijf minuten tijd heb… zal ik hem eens beklagen 🙂

 5. En ondertussen blijven wij Vlamingen die waardeloze leegloper jaarlijks 300.000 euro toestoppen zodat zich echt zoals een imbeciel kan gedragen.
  Die kerel heeft nooit hersens gehad en zal ook nooit over hersens beschikken, dringend tijd dat hele circus uit Laken op droog zaad te zetten dan stoppen die waanzinideeen vanzelf.
  Momenteel wil men op de rug van 6.000 mantelzorgers/zorgsters 15.000.000 euro besparen, bespaar die op die 5 leeglopers en sluit dat circus, niemand pijn en heel veel mensen heel blij.

 6. Zijn voorvaderen hebben gezegd dat zijn dochters uitgehuwelijkt zullen worden aan prinsen van Bahrein, Koeweit of ander koninkrijk uit het zandbaktulbandland, ze zullen wel moeten kampen met Alexander en Phillipe zijn dochters, want die papa’s kennen daar al goed de weg.

 7. Volgens royaltywatcher Jan van den Berghe was prins Laurent ooit van plan moslim te worden. Die informatie komt van zijn voormalig adviseur Noël Vaesen. Laurent had namelijk het plan opgevat om te huwen met een vrouw uit Mauritanië. Door moslim te worden, zou hij de prins zijn van het half miljoen moslims in ons land. Dat Laurent toch nog steeds katholiek is, dankt hij aan de Franse priester Guy Gilbert, die de prins als zijn tweede vader beschouwt.

  Voor zijn dochtertje Louise wou Laurent trouwens een islamitische vriend peter maken: de zoon van de voormalige sjah van Iran. De prins wou zo een voorbeeld zijn voor de multiculturele samenleving, alleen is dat onmogelijk voor de Rooms-katholieke Kerk.
  http://www.skynet.be/nieuws-sport/nieuws/dossier/837251/moslim-worden

 8. Bij alle bastaarden is er bijna altijd een hoek af…!!!
  Na de “loge” nu de islam!!! Wat volgt er nog nadien!!
  Spijtig dat het boek van Rudy Bogaerts (toenmalige hoofdredacteur van de Père Ubu) nooit afgeraakt is. Zie bruggetje met citaat :
  http://www.nieuwsblad.be/cnt/j51g7jrf (=21.08.2007)
  “Rudy Bogaerts (62), de vroegere privé-leraar van prins Laurent, brengt volgende maand een boek uit. ‘De doodgraver van de monarchie’ is zijn werktitel. Hij doelt daarmee op de kabinetschef van de koning Jacques Van Ypersele de Strihou (70).
  (einde citaat).
  Op 25.10.2007 meldde De Standaard dan het overlijden van Rudy Bogaerts, ten gevolgen van een beroerte!!!!
  http://www.standaard.be/cnt/le1j5id6
  Louter ter info een interview met Rudy Bogaerts
  http://www.blogs.seniorennet.be/angeltjes/archief.php?ID=714
  Het boek van Rudy Bogaerts is dan ook bij mijn weten niet gepubliceerd geworden.
  Wat er met het manuscript gebeurd is , is evenmin gekend.
  Van belang zijn de datums= de aankondiging van publicatie, en het overlijden ongeveer 2 maand later!!!
  Oorzaak = een beroerte!!! Toeval???
  Cui Bono???
  Hersenbloedingen en hartaanvallen zijn nu de methodes waarmee men “gezelfmoord” wordt. Deze worden op medische wijze geïnduceerd en laten geen sporen na. De handleiding is zelf beschikbaar op internet!!

Reacties zijn gesloten.