Coburger nieuws

omgekeerde kroonCoburger nieuws

Schenking.  Volgens Van Dale woordenboek:

schen·king (de; v; meervoud: schenkingen) 1(kostbaar) geschenk
Dachten wij.  Niet als het om de ‘Koninklijke Schenking’ gaat.  Die schenkt niet.  Die neemt.  Wij schenken – niet vrijwillig – 3 miljoen euro.

Koninklijke Schenking oneigenlijk gefinancierd door belastingbetaler?

U kan de documenten op uw scherm vergroten met ctrl+

2 gedachten over “Coburger nieuws

 1. Wanneer wordt nu eens eindelijk een einde gemaakt aan die wansmakelijke decadente komedie?
  De toegevoegde waarde is 0,000 euro maar de kosten voor deburgers die dat circus niet willen op het grondgebied is +/- 20.000.000 euro en dat om handjeszwaaiers 365 dagen per jaar decadent te laten parasiteren…
  Vlamingen wordt nu eens eindelijk wakker en stop die waanzin waarvoor NOOIT gekozen is.

 2. Is er hier ook geen probleem met de EUSSR regels inzake openbare aanbestedingen??.
  http://www.vmsw.be/nl/professionelen/wetgeving/overheidsopdrachten/kb-8-01-1996-inhoudsopgave/111-onderworpen-aan-europese-bekendmaking
  Men moet bovendien ook rekening houden met de andere domeinen van de Koninklijke Schenking en van de Civiele Lijst. (=voor opsomming zie : KBO public search).
  Ook hier blinkt de NVA uit door een oorverdovende stilte !!!
  Het kan toch niet dat intussen al de kopstukken van de NVA gaan goedkoop dan wel gratis gaan tanken bij de “beruchte benzinepomp van Laken”!!!, zodat ze nu ook moeten zwijgen!! Of zou er een kopstuk van de NVA ook meespelen in de beruchte film??? Of is Bartje intussen mentor geworden van de Lorre, in opvolging van Rudy Bogaerts, zeker nu de Lorre zich aan het verdiepen is in de Islam.(in dit laatste geval zal Claire nu nog meer moeten oppassen voor “losse handen ” van haar teerbeminde!!!).

Reacties zijn gesloten.