Coburger-nieuws

omgekeerde kroonCoburger-nieuws

De Flup en zijn Matil zijn hun onderdanen tijdens het belgisch feestje komen begroeten.  Al had het er de schijn van dat Matil eerder supporterde voor Oranje. Misschien een souveniertje uit Brazilië.

Mathilde hoed

“Ben ik van Dietschen bloed?” Foto: Studio Rony Klik voor grotere versie.

 

6 gedachten over “Coburger-nieuws

  1. Mathildes bedbed…overgrootjes d’Udekem waren fervente Orangisten!!!

  2. Door nieuwslezers en lezeressen van dienst heb ik vernomen dat Berre van Seksen Coburg niet op de circus activiteiten aanwezig was met zijn Pola. Zij zouden ergens in het buitenland verblijven op een camping in een 2 persoons- tent, aangezien het pensioentje van den Berre niet bijster groot is maakt Pola zelf de maaltijden klaar op een gasbrandertje. Berre is nog altijd zo als vroeger op allerlei speeltjes verzot en heeft daarom een opblaasbaar plastieken bootje gekregen waar hij mee in de zee kan.Voor ons is het nu hopen dat hij met zijn bootje afdrijft. Pola gaat in grote paniek op zoek naar hem, en loopt zelf verloren. Beiden worden ze niet terug gevonden. Ringggg,ringggg, ringgggg… en toen liep mijn wekker af. Tijd om te gaan werken.

  3. Den Berre en Paola kunnen het zich niet meer permitteren van hun kanootje uit Spanje te komen om in Brussel te feesten De stijgende brandstof prijzen reizen ook voor hun de pan uit, en met hun klein pensioentje gaat het zeker niet meer

Reacties zijn gesloten.