Coburger-nieuws

omgekeerde kroonWij willen ons aansluiten bij de oproep van Le Palais / Het Paleis om onze geliefde prins Lorre gerust te laten.  De geruchten over zijn wellicht overhaaste beslissing om dit tranendal te verlaten mogen niet verder verspreid worden.  Ook een prins van koninklijke bloede heeft recht op een privé sfeer.

Voor ons komen ‘de geruchten’ niet onverwacht.  Wij hebben al op 2 februari aandacht aan zijn problemen besteed en om uw begrip gevraagd.  Komt erbij dat hij zich meer en meer als een tweederangsfiguur voelt.  Zelfs de bescherming tegen Vlaamse onverlaten kan er niet meer af.  Dan is het toch niet meer dan logisch – en ook moedig – dat hij de eer aan zichzelf houdt?

Volgens onze Royalty-bron zou hij door zijn trouwe viervoeter op het laatste nippertje op andere gedachten gebracht zijn. Flink zo, Bobby!

 

2 gedachten over “Coburger-nieuws

 1. Hier is een taak weggelegd voor “Lolita” van Golfbrekers om die arme met zijn koningklijke-bloedarmoede wat op te vrolijken . Zij kan onze dierbare prins wat levenlust inblazen met het lied dat zij heden voorstelde “”will I see you again” niet gezongen door The Three Degrees maar door Wendy Van Wanten .

 2. In bijlage een link naar de webstek van Aangirfan.
  Ik geef het enkel ter inlichting, zonder een oordeel over de juistheid van de inhoud.
  Een zaak is wel zeker : de manier waarop België hier internationaal in de belangstelling komt is weinig flatterend. Het is trouwens niet de enige webstek waar regelmatig het verband wordt gelegd tussen Dutroux en België.
  Ook opvallend is dat al deze berichten in de belgische media worden doodgezwegen , en dat de personen die er vernoemd worden ook geen gerechtelijke stappen ondernemen, tegen het feit dat ze in verband worden gebracht met pedofiele misdaden.
  http://aanirfan.blogspot.co.uk/2014/04/cia-prince-laurent-dutroux-bonacci.html?m=0
  Dit alles is dan ook een reden te meer om de band tussen België en Vlaanderen te verbreken. In tegenstelling tot wat in de belgische media wordt geïnsinueerd wordt Vlaanderen niet geïdentificeerd met het Vlaams Blok maar wel via België met Dutroux en alles wat er rond hangt.

Reacties zijn gesloten.