Cijferdans

CijferdansCijferdans

Dank zij Di Rupo en zijn PS-regering:

België telt 13 procent meer werklozen in een jaar tijd (FOD Economie)

De Belgische arbeidsmarkt kende het afgelopen jaar geen heropleving. Jongeren blijven het grootste slachtoffer van het gebrek aan jobs, blijkt uit een rapport van de Federale Overheidsdienst (FOD) Economie.

Vorig jaar waren in België 4.530.000 personen aan het werk. Dat zijn er ongeveer evenveel als in 2012. Terwijl het aantal werkenden min of meer gelijk bleef, nam het aantal werklozen fors toe tot 417.000.
Omgerekend zat vorig jaar 8,5 procent van de actieve beroepsbevolking zonder werk, wat overeenstemt met een stijging met 13 procent in één jaar tijd. Enkel in Vlaanderen nam de totale werkende bevolking toe.

Lees verder…

1 gedachte op “Cijferdans

  1. Gisteren nog een telefoontje naar Electrabel gedaan. Dit om het maandbedrag te laten optrekken. Geen persoon aan de andere kant van de lijn te krijgen. Alles zelf met de toetsen van je toestel in te brengen. Een computerstem bevestigt daarna je handelingen. Enkele maanden geleden bij onze verhuis kreeg je nog iemand aan de lijn, nu niks, nul, nul nul. En dan zouden we nog langer moeten werken. Ja wadde.

Reacties zijn gesloten.