3 gedachten over “Cijferdans

 1. De apartheid in Zuid -Afrika was zeker niet goed te spreken. Na de afschaffing hiervan is het land totaal ontspoort. Te vergelijken met de onafhankelijkheid van Congo. En dan zeggen ze dat WIJ de racisten zijn.

 2. Alle, mennekes, we zijn er bijna vanaf: geduld is een schone zaak tot 2019!

  Pascal Smet verhuist in 2019 naar Brazilië
  Nog vijf jaar politiek bedrijven in België en dan definitief verhuizen naar Brazilië. Dat is het plan van Vlaams minister van Onderwijs Pascal Smet (sp.a). In een interview met Het Laatste Nieuws zegt Smet dat hij in 2019 een Bed & Breakfast wil openen in Brazilië.
  Pascal Smet neemt op 25 mei 2014 nog deel aan de verkiezingen, maar dat zal zijn laatste stembusslag als kandidaat zijn. Het was geen geheim dat Smet en zijn partner er van droomden om ooit naar Brazilië te verhuizen, maar nu plakt de minister er ook een datum op.

  In 2014 zal hij dus nog wel kandidaat zijn, maar op welke lijst hij zal prijken is nog niet geweten. “Ik doe onderwijs graag en ik zou graag verder bouwen op de stenen die deze legislatuur verlegd zijn. Anderzijds ben ik ook graag met Brussel bezig. De stad kan wel wat dynamiek gebruiken, na jaren van stilstand.”

  Foto: belga
  Pascal Smet in het stadion in de stad Brasilia, waar in 2014 enkele matchen op het WK worden afgewerkt

  Bron: Zita

Reacties zijn gesloten.