Christenen terug in de catacomben?

De laatste jaren vinden talloze aanvallen op kerken plaats door moslims. Ze spugen op beelden, poepen op het altaar, urineren in het wijwater, beledigen kerkgangers en verbranden of verbrijzelen beelden.
Dit gebeurt in verschillende EU-lidstaten zoals in Frankrijk, Italië, Spanje, het land b (hoort u daar iets over bij de poco media?)  In de Duitse deelstaat Noord-Rijnland- Westfalen vond dit de afgelopen drie zelfs 3500 keer plaats.

Bisschoppen in landen waar veel moslims wonen hebben de priesters laten weten hosties en sacramenten te verbergen.

What muslims are doing in our churches

 

 

4 gedachten over “Christenen terug in de catacomben?

  1. In de poco media zul je zoiets niet horen of lezen , behalve wanneer er een varkenskop in een moskee wordt gegooid of de naam Allah wordt voorzien van bloedpensen …dan is het kot te klein !

  2. En dan te zeggen dat een pipo zoals de paus oproept om dit crapuul te omarmen. Zelf gaf hij het “goede” voorbeeld door een islamiet zijn voeten te kussen. Verraad in de hoogste graad van de hoogste kerkv(w)orst.

  3. Dat christelijk- joods kerkhof, eigenlijk is het een soldatenkerkhof waar Britse soldaten begraven liggen, ligt bij Bengasi/Libië. Het werd in maart 2012 door moslims onder handen genomen, een feit waarvoor Libië zich verontschuldigde, maar onder Kahdafi (overleden 2011) waarschijnlijk niet zou gebeurd zijn.

    Langs de andere kant, in West-Jeruzalem ligt het Manilla kerkhof. Het dateert uit de 7de eeuw. In augustus 2010 rukten in de vroege morgen bulldozers op, vergezeld van een massa politie-agenten, om het kerkhof te vernietigen. Het is een historisch kerkhof met grafstenen uit de 7de eeuw. Voordien werden er al delen van systematisch verwoest. In de jaren 60 werd er een deel voor het Onafhankelijkheid park afgenomen. Daarna werd er een openbare weg doorgetrokken. Verder snoepte men nog een deel af voor een parking en in augustus 2010 vernietigden de bulldozers 1500 graven om op die plaats het Museum of Tolerance and Human Dignity te bouwen.
    (Bron: Hagalil van 24 augustus 2010- Jüdisches Leben online: Die Botschaft der Bulldozer)

  4. Wat we over genocides van christenen vergaten:
    de Assyrische genocide, ook gekend als Sayfo, is de massale slachting van de Assyriërs die leefden in opper-Mesapotamië. Ze werden afgeslacht door de legers van het Ottomaanse rijk en Koerdische legers. Van de circa 1 miljoen Assyriërs liet de helft het leven. Het massacre gebeurde tijdens 1890, W.O. I en de periode 1922-1925. Ze had plaats in dezelfde context en dezelfde periode als de slachtingen van de Armeniërs en de Pontic Grieken (woonden aan de oevers van de Zwarte Zee). Hierbij werden in totaal bijna 3 miljoen christenen van Syrische, Armeense en Grieks orthodoxe oorsprong afgeslacht.

Reacties zijn gesloten.