Censuur op YouTube

Klagemauer TV (kort Kla.TV)zendt op haar eigen kanaal korte video’s uit over thema’s die in de poco media niet aan bod mogen komen. Of toch, maar dan vanuit een andere invalshoek. U weet wel wat we bedoelen. Onze redactie heeft meermaals hun video-boodschappen geleend; daar dreigt nu een einde aan te komen. Niet bij gebrek aan belangstelling – integendeel – dagelijks kijken ca. 90.000 bezoekers naar de mededelingen die u niet mag te weten komen. Er bestaat bovendien voor een selectie ook een Nederlandstalige versie, die met enige vertraging in het www verschijnt.

Op 11.9.19 meldde Kla.TV dat YT wegens “hate speech”, opruiende taal, tijdelijk geblokkeerd had. Na een korte censuurperiode werd Kla.TV op 26.9.19 opnieuw uit de ether genomen met als uitleg “Uw inhoud “volkerenvermenging door de hervestiging van 9.2.18 werd verwijderd omdat deze tegen hate speech-richtlijnen indruisen. Als u een volgende waarschuwing ontvangt, dan wordt uw Kla.TV-kanaal definitief verwijderd.” Het is duidelijk dat YT van Kla.TV af wil geraken.

Momenteel worden de ca. 10.000 geplaatste video’s onder de loep genomen. Advocaten en wetspecialisten zijn het erover eens dat er met Kla.TV niets aan de hand is, dat de video’s journalistiek-correct zijn en geen greintje opruiende taal bevatten. Tenzij de waarschuwing van Kla-TV dat het begrip “hate speech” ontstaan is om kritische en ongewenste stemmen monddood te maken. Kla.TV houdt er rekening mee dat het eerstdaags ergens in de www.vergeetput zal belanden.

Kla.TV deelt de vervolgingswaanzin der poco media met talrijke andere kritische kanalen. Wij merken herhaaldelijk dat geplaatste video’s na een te groot succes – te dikwijls aangeklikt – plotseling in rook opgegaan zijn op Golfbrekers-artikels. Wie ze wil bewaren, zal ze snel moeten laden.

Ter illustratie:

Een gerenommeerd bio-bedrijf wordt geboycot omdat de bedrijfsleider een AfDer is. Kla.TV klaagt de chantagetechnieken aan om de AfD, de vrije meningsuiting, aan banden te leggen. Ondertiteling en vertaling via icoontjes onderaan.

En dit overzicht, in het Nederlands gesynchroniseerd, over de wereldwijde invloed der Rothschilds.

Echter, lieve kijkbuiskinderen, als de Süddeutsche Zeitung schrijft dat haar redactie twijfelt aan het gezond mensenverstand der Thüringer kiezers is er geen sprake van “hate speech”. Immers… de AfD haalde daar bij de gewestverkiezingen 23.4% – een verdubbeling! De Frankfurter Rundschau laat zich helemaal gaan: “Wie AfD kiest, kiest voor rechtsextreem gedachtengoed dat indruist tegen de grondwet… bruin gevaar… bruin moeras… “ In de Stern liet een journaliste het volgende weten: “… In Thüringen zou ik zonder gewetenswroeging elke vijfde (kiezer) een muilpeer (kunnen) geven…”

Afbeeldingsresultaat voor hate speech cartoon

“Hate speech”? Neen, hoor, objectieve journalistiek zonder enige vooringenomenheid!

De laatste doet het licht uit.