3 gedachten over “CD&V Berchem nodigt uit u uit op zijn eerste iftar

  1. Na het nuttigen van de maaltijd mag men de katjes onverdoofd in het donker knijpen ….

  2. IFTAR…Ik krijg hier weer een serieuse emotionele schok te verwerken .Hoe lief en edelmoedig van de CD en Vee . Onze Gutmenschen samen tafelen met onze getaande broeders en zusters . Wat een toonbeeld van respect , begrip en ver(br)loedering . Het doet me zo’n beetje denken aan de jodenderportatie die dat ook gedwee lieten ondergaan zonder te weten wat hun te wachten stond . Ik denk zelfs dat dit initiatief mag rekenen op een grote belangstelling van onze Vlaamsche broeders en broederinnen . Ik vraag me af indien de CD en Vee iets dergelijks zou organiseren met Kerstmis . Met zen allen rond de kribbe en dan maar zingen “””””
    Stille nacht, Heilige nacht….Ik denk dat ge deelnemende Mohametten en de Fatima’s kunt tellen op de vingers van een geamputeerde hand

  3. Breaking News…Ik vernam zojuist uit onbetrouwbare bron dat CD en Vee onze Vlaamsche vrouwen die willen deelnemen aan IFTAR verplicht worden een hoofddoek te dragen uit respect voor de Islam

Reacties zijn gesloten.