5 gedachten over “Bush maakte in 2007 een correcte voorspelling

 1. Bush werd door de linkse meute wereldwijd gebrandmerkt als een idioot, een domme cowboy, een oorlogsliefhebber. Daarbij stond John Kerry op de eerste rij, een verachterlijk links mannetje. Bush was wel een piloot en dan kan je toch niet volledig achterlijk zijn nietwaar.

 2. Hoe noem je iemand die het alleen om de olie in Irak te doen was en zich niet afvroeg hoeveel onschuldige slachtoffers zijn aangekondigde bombardementen zouden maken? Een gangster?
  Hij kondigde, in zijn voorbereidende fasen voor zijn oorlog in Irak, aan het terreur regime van Saddam Hoessein te laten instorten waarna hij Irak tot een baken van vrijheid en democratie zou maken en de verwezenlijking van een pro-Amerikaans regime, een voorbeeld dat zou uitstralen naar alle Arabische-Islamietische staten uitstralen.

  Bewezen is intussen wel dat de islam terreur een kwaad is dat de USA niet kon bedwingen.
  Verder stellen we vast dat het terrorisme een vorm van oorlogsvoering is voor ‘strijders’ die over geen F-16 en pantserdivisies beschikken.

  Verder ziet de wereld sinds Bush, die zo nodig Irak moest bombarderen waar geen terrorisme heerste, terreur op terreur.

  • Inderdaad, Bush had veel meer moeten doen maar werd door zijn eigen politici gedwarsboomd en opgevolgd door een Kenyaanse moslim. Met heel die meute in het Midden Oosten valt niet te praten of te onderhandelen. Er hadden meer troepen moeten gestuurd worden en die hadden de job grondig moeten aanpakken.

 3. Korte tijd na 9/11 kwam Bush terug voor de camera verklaren dat Islam een godsdienst van vrede was. Dit onder druk van de gangsters van CAIR (Council on American-Islamic Relation). Ik vraag me af welke bedreigingen hiervoor werden gebruikt.

Reacties zijn gesloten.