Brusselse politie helpt Turkse extremisten een handje

levifDe waanzin ten top. Andere woorden heb ik er niet voor.

Naar aanleiding van de onlusten in Turkije, was het de voorbije dagen ook zeer onrustig in verschillende Brusselse wijken. Aanhangers van de Turkse dictator Erdogan vielen er gebouwen en woningen aan van Turkse ‘opposanten’.  Na decennialang gepamper is het duidelijk dat de wil tot integratie volledig ontbreekt bij een groot deel van de islamitische bevolking in deze stad, en dat ze zich meer verbonden voelen met hun land van herkomst dan met het land waarin ze wonen.

Aan de Brusselse Montoyerstraat hielden honderden  Turken een manifestatie om hun sympathie voor Erdogan uit te schreeuwen. Een manifestatie die uiteraard niet was aangevraagd.

Herinner U de vele Vlaamse manifestaties in Brussel, waarbij de Vlamingen keer op keer klop kregen van de politiediensten van eerst Thielemans en nu Mayeur. Het contrast met vrijdagnacht 15 juli kon niet groter zijn. Honderden Turken mochten ongestoord de Montoyerstraat en de Troonlaan bezetten, en kregen zelfs nog wat hulp van de troepen van Mayeur.

Zo zijn er beelden opgedoken van de Brusselse politie die hun megafoon uitleent aan de islamisten, om zo op te roepen tot het islamitische gebed. Midden op straat uiteraard.

Hallucinante beelden.

Dominiek Lootens, Brussels volksvertegenwoordiger voor Vlaams Belang

 

12 gedachten over “Brusselse politie helpt Turkse extremisten een handje

 1. De Brusselse socialisten zien die turken veel liever dan die Vlamingen. Ze krijgen ook veel stemmen van die Turken en zeer weinig stemmen van de Vlamingen.

 2. Soort verdedigt soort…. en wat wil je als alle sleutelposities in handen zijn van de loge mafiosi!!!
  Met de diversiteit is het nog erger geworden.
  Het voormelde niet – optreden geeft al een gedacht wat er ons te wachten staat, als de brusselse vulkaan ontploft.
  Kan het Vlaams Belang niet wat meer publiciteit maken bij de EUSSR en de NATO en bij al de rest wat er rond hangt, om de aandacht te trekken op het feit dat er in Brussel geen politie meer is, en dat als de vulkaan uitbarst, men alleen nog kan gaan lopen!!. Hun de daver op het lijf jagen kan dan ook geen kwaad.
  Voor de rest herhaal ik het nogmaals : Vlamingen verlaat brussel voor het te laat is.

 3. De nieuwe Hitler is geboren! De gelijkenis met dat uitwerpsel is treffend, hij heeft zelfs , naar zijn groot voorbeeld , ook een snorreke . Hij staat sterk , heel sterk want hij heeft er een god bijgesleurd , iets wat Hitler vergeten was . Hoeveel mensen gaan er verschrikkelijk onder lijden . Voor wanneer concentratie- kampen , waar hij zijn tegenstanders rustig kan afmaken…met steun van de westerse regeringen , want de democratie is gered . Het Turks volk , dank zij hun laag IQ heeft gekozen voor zijn dictator . Nu nog wat oefenen met gestrekte rechter arm en “Sieg Heil , Sieg Heil maar dan in het Turks . De toekomst ziet er erg somber uit en niet alleen voor die Turkse “kiekens” …en …..hij is ook erg onverdraagzaam als “verheven leider , je krijgt hem al kwaad als je hem geitenneuker noemt .

  • Rene,

   als mens ‘van goede wille’ kan ik geen gelijkenis herkennen. Er is mij geen informatie bekend over massale aanhoudingen van politie-agenten, soldaten, civilisten, rechters noch ambtenaren. En Hitler vergat er God niet bij te sleuren, de leuze: Gott mit uns! kent toch iedereen.

   In 1933 werden er volgende doodsvonnissen voltrokken, in alle gevallen ging het om moord.
   Ernst Reins, Johannes Kabelitz (moord begaan in 1931) Paul Rohrbach, Hermann Wittstock, Wilhelm Gaston Volk – communist en in samenwerking met anderen, August Lütgens communist idem als Volk, Walter Möller – communist idem als hoger, Bruno Tesch – idem, Karl Wolff -idem, Lorenz Schrieffer – moord, Christiane Lies samen met haar zoon Walter Lies voor de moord op haar man en vader, Kurt Gerber – communist & moord, Josef Engel – idem, Hermann Hammacher – moord, Otto Wäser – communist & moord, Bernhard Willems – moord. Dus 17 personen in het totaal op een bevolking van ca 60 miljoen.

   1934
   Marinus van der Lubbe – voor de brandstichting in de Reichstag
   Rudi Lindau – moord
   Arthur Retslag moord
   het vervolg van de lijst kan je lezen op het blog: Liste der Hinrichtungen 1933-1939.
   Daar waar achter de namen enkel communist wordt vermeld, tik je de naam in op Google Deutsch en het vervolg van de daden van de terechtgestelde kom je dan te weten.

   Nog een kleinigheidje: het Reich stelde zijn kampen open voor het Rode Kruis dat grondige inspecties uitvoerde.

   Het Rode kruis heeft dezelfde eis al gesteld tegenover Erdogan maar ik vrees dat ze bot gaan vangen. Misschien dat de Rode Maan meer succes heeft, wie weet.

   • Anna,
    Als er een vergelijking dient gemaakt worden tussen Erdogan en andere tirannen, dan is het met Lenin, Stalin, Mao enz…Zelfs Napoleon komt in aanmerking.
    Ik heb dit reeds vermeld in een andere reactie. De reactie van René en anderen is anderzijds ook in zekere zin begrijpelijk.
    We horen hier in de EUSSR en zeker in België steeds hetzelfde gezaag en gezeur over den Dolf. De rest wordt immers doodgezwegen, en de rol van den Dolf is hier dan ook beperkt tot deze van bliksemafleider, voor alles wat voor de linkse en logemafia’s vervelend is, en dat zijn o.a. de 150 miljoen doden van het communisme en de 270 miljoen doden van de islam.
    Enkele maanden geleden werd er een artikel gepubliceerd in het Pallieterke door Jan Neckers over de franse periode(sic).
    Hieruit blijkt dat tijdens deze 25 jaar durende bezetting er meer slachtoffers gevallen zijn dan tijdens WO I en WO II te samen(=burgers & militairen).
    Iets over gehoord?? Natuurlijk niet.
    De belgische beerput, met de bezetting van Vlaanderen, vindt immers zijn ontstaan in de collaboratie met deze franse bezetter, het eerste sovjet achtige terreur regime avant la lettre.
    Een terreur regime dat ook verantwoordelijk is voor de enige bij wet bevolen genocide in de Vendée. Is in de Dossin kazerne hiervan enig spoor ??
    T.a.v. René :
    Erdogan en de AKP kopen stemmen via de moskee, met geld van Quatar en Saoedi Arabië :
    “HARTGELD WELT 18.07.2016
    Putsch in der Türkei:
    [20:00] Leserzuschrift-DE: Erdogan und die Saudis:
    Erdogan und seine AKP haben sich die Wahlen mit zig Milliarden Dollar von den Saudis erkauft. Wenn die Bevölkerung Geld in den Moscheen bekommt, dann ist doch klar was passiert. Mit Speck fängt man Mäuse. Mit dem Austrocknen der saudischen Finanzen dürfte dann auch die Wahlhilfe und die großzügige Unterstützung der Bevölkerung hinfällig sein.
    Alles hängt am Geld der Saudis und Qataris.”(=einde citaat).
    Nog een verklaring voor de houding van het Westen :
    http://www.zerohedge.com/news/2016-07-20/energy-reason-europe-still-backing-erdogan
    Anna,
    Wat de geschiedschrijving over WO II betreft, zitten we nog steeds in de “leugenfase” gedicteerd door de “overwinnaars”.(sic). Deze leugens hebben dan vooral betrekking op alles wat het begin van WO II vooraf gegaan is.
    Eén zaak is al wel zeker : op 08 mei 1945 begon de ondergang van het Avondland, en momenteel zitten we hier in de laatste fase. Zowel WO I als WO II waren tussenstappen naar deze ondergang.
    PS : Ik kom uit een “wit nest zowel wat WO I als WO II betreft”, maar dit verhindert mij niet om te zien wat er te zien is, en het ook te schrijven.

  • Rene,

   over Hitler en God.

   in het boek van Dietrich Eckart ‘Der Boschewismus von Moses bis Lenin’ – Ein Zwiegespräch zwischen Adolf Hitler und mir (een tweegesprek tussen A.H en mij) kan je het volgende vinden:
   (ik schrijf het meteen in het Nederlands, dat bespaart me moeite – mocht iemand de originele Duitse tekst ter controle toch willen kan ik hem nog altijd toevoegen)

   Eckart en Hitler waren samen de grondleggers van het nationaal-socialistische kampbegrip ‘Drittes Reich’ waarbij voor alles een verbinding tussen een christelijk millenarismus* en een politiek streven bedoeld werden ‘in de Duitse aard is Christus te gast – daarom haat die aard de antichrist’ is beider zienswijze.

   Eckart: Om te regeren rukken we niet op. Maar Deutschtum willen wij, echt christendom willen wij, orde en tucht willen wij, en willen het zo geconsolideerd, dat ook onze kinderen en de kinderen van onze kinderen daar niets aan kunnen veranderen.
   In Christus, het alom bevattende begrip van mannelijkheid, vinden wij alles wat we nodig hebben. En als we bij gelegenheid een keer over Balder spreken, trilt altijd een stuk vreugde mee, de genoegdoening daarover dat onze heidense voorvaderen reeds zo christelijk waren, om Christus in deze ideaal gestalte al aan te voelen.

   A.H: het is mogelijk, het is zelfs beslist mogelijk, wanneer het ook niet van vandaag op morgen gaat. Nu moet het begin gemaakt worden. Nog nooit en nergens heeft er in waarheid een sociale staat bestaan. Overal en altijd neigde de bovenlaag van de bevolking veel meer naar het grondbegrip ‘wat van u is, is van mij’ als naar ‘wat van mij is, is van u’.
   Dat de onderlaag op het ogenblik vol woede de gekende fouten begaat, hebben de waanwijzen aan zichzelf toe te schrijven, de heerschappij van de bonzen zal bij ons evengoed een einde vinden als het slavendom.
   Dat is een christelijke wereldbeschouwing. In het ons aangeboren verstand wortelt ze, vroeger onbewust, sedert Christus bewust.

   *millienarismus in zijn oorspronkelijke zin duidt op de terugkomst van Christus en de oprichting van zijn duizend jaar durende vrederijk.

 4. Mochten er zijn die zich afvragen waarom ik tamelijk goed op de hoogte ben van de geschiedenis van het Derde Rijk, wel om deze redenen:

  1- ik ben geboren in de enige Lebensborn die België kende, namelijk in Wégimont.
  Je kent de verhaaltjes daarover: uitgelezen blonde vrouwen en mannen die daar kindjes kwamen fabriceren voor de Führer.
  Niets is minder waar, maar ik heb het tijdens mijn kindertijd en jeugd voldoende naar mijn kop gekregen.
  Het heeft 6 jaar geduurd vooraleer de burgerlijke stand mij wou inschrijven.

  Mijn moeder werd de gevangenis ingedraaid en mijn vader heb ik nooit gekend. Hij werd namelijk, door 3 joodse partizanen uit de Balkan, in Brussel vermoord. In de rug geschoten toen hij op de tram stond te wachten. Vier maanden voor mijn geboorte.
  De drie werden opgeknoopt maar na de oorlog als helden geëerd.

  Ik heb zoveel leugens gehoord zodat er voor mijzelf niets anders op zat dan één en ander in vraag te stellen en uit te zoeken.

   • Raar fenomeen, Anna. Hier gebeuren wel meer dingen – buiten onze wil of macht – waar ik noch een verklaring noch vat op heb.

  • Eigenlijk krijgen de democratische regeringen een koekje van eigen deeg.
   Partizanen(terroristen) werden aangemoedigd, betaald en verheerlijkt.
   Waar ligt het verschil tussen wat men vroeger een partizaan noemde en een terrorist. Het zijn beiden sluipmoordenaars.

 5. Degoutante politiek benoemde politieambtenaren die de zogenaamde normen en waarden tijdens hun indiensttreding hebben onderschreven ; maar de PS kent alleen zijn eigen wetgeving: postjes om stemmers te winnen. De NBA is op dezelfde weg bezig.

 6. Voor deze woorden mochten de betogers de politie megafoon lenen:
  “God ruïneer/breng ten onder de verraders, die van binnen en buiten tegen het voortbestaan van ons vaderland zijn/Amen/Breng ten onder/ Amen.
  God, sla diegenen, die met allerlei verraderlijke plannen onze eenheid en onze samenhorigheid willen verstoren naar het hoofd/Amen.
  Ruïneer/Breng ten onder diegenen die ons willen splitsen, diegenen die een coup willen plegen op ons/Amen/Breng ten onder/Amen/Breng ten onder/Amen.”

  Amen en uit.

Reacties zijn gesloten.