3 gedachten over “Brekend nieuws

 1. Een bloemlezing van commentaren :
  http://www.standaard.be/cnt/dmf20160729_02404928
  met citaat :
  “Die tweet van N-VA-secretaris Ide, dat was echt ranzig’
  30 juli 2016 om 03:00 uur | Christof Vanschoubroek
  CD&V-voorzitter Wouter Beke is niet te spreken over de tweet van N-VA-secretaris Louis Ide waarbij hij de link legt tussen de moord op de Franse priester door een IS-aanhanger en het ‘wir schaffen das’ van Angela Merkel.”(=einde citaat).

  http://www.demorgen.be/politiek/wouter-beke-over-ranzig-n-va-gedrag-zijn-er-dan-echt-geen-grenzen-meer-b60570a0/
  met citaat :
  “Verontwaardigd. Zo reageert CD&V-voorzitter Wouter Beke op een tweet van N-VA-secretaris Louis Ide. Bij een foto van de door IS vermoorde priester schreef hij ‘Wir schaffen das #merkel’. “Zijn er dan echt geen grenzen meer?”, vraagt Beke zich af in een interview met De Morgen.
  CD&V en N-VA liggen opnieuw zwaar in de clinch. Eerst was er de uithaal van Bart De Wever naar Youssef Kobo. De N-VA-voorzitter vond het “verontrustend” dat de opiniemaker aan de slag ging bij CD&V. “Kobo noemde mij ‘de patroonheilige van alle racisten’.”(=einde citaat)

  http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/politiek/1.2724685
  met citaat :
  “Belgen met Turkse roots, die hier geboren zijn, zouden moeten kiezen voor de Turkse of de Belgische nationaliteit. Dat zegt N-VA-Kamerlid Zuhal Demir, die zelf de dubbele nationaliteit heeft. Ze reageert in Het Belang van Limburg op de mislukte staatsgreep in Turkije en de rellen en bedreigingen die daarop volgden binnen de Turkse gemeenschap in België. Ook SP.A wil het debat over dubbele nationaliteiten aangaan. CD&V is kritischer.”(=einde citaat)

  http://www.knack.be/nieuws/belgie/de-wever-na-de-zomer-moet-patriot-act-er-komen/article-normal-734257.html
  met citaat :
  “Burgemeesters, politie en staatsveiligheid moeten makkelijker informatie kunnen inwinnen en preventief kunnen optreden. zegt N-VA-voorzitter Bart De Wever. Hij wil dat de regering na de zomer werk maakt van een ‘Patriot Act'”(=einde citaat).
  Nog een citaat uit het laatste bruggetje :
  “‘Ergste sinds Stalin en Hitler’
  “Ik ben ook geen voorstander van een big brother-maatschappij waar alles en iedereen altijd wordt gecontroleerd en in het oog gehouden. De Patriot Act zou in de tijd kunnen beperkt worden. Maar ik zie geen contradictie met onze rechtsstaat. Zoals de Franse president Hollande terecht opmerkt, zijn we nu in oorlog met IS. IS is het ergste sinds Stalin en Hitler én actief op ons grondgebied. We moeten IS-strijders kunnen oppakken en in de gevangenis houden zolang deze oorlog duurt. We moeten kunnen optreden tegen hun geradicaliseerde sympathisanten…………………
  ……………….”Sympathie hebben voor IS is geen mening maar een misdaad. Geen enkel land duldt een vijfde colonne. Waarom doen wij dat wel? Wanneer we nu moeten vaststellen dat ze zelfs een 86-jarige priester de keel oversnijden, dan vraag ik me af: wat houdt ons nog tegen? Indien dit niet kan, dan vrees ik voor de reacties van de mensen die iets minder scrupules hebben wanneer het om onze rechtsstaat gaat. Kijk naar de peilingen in alle Europese landen. Extreemrechts wint overal. Dat voorspelt weinig goeds……………………”(=einde citaten)

  1.Het “ranzige” zijn niet de commentaren, maar wel de leugens die er in staan!!!
  Er is inderdaad een verband tussen Merkel(IM Erika) en de moord door ISIS op de franse priester. Dit verband heeft echter betrekking op de meesters van Merkel en diegenen die achter ISIS staan. Het zijn immers dezelfden.
  Zowel Beke, Ide als Bartje zijn echter te laf om hier naam en toenaam te vermelden. Bij deze “lafheid en verraad” zijn er inderdaad geen grenzen meer.

  2.Dan is er nog Zuhal(leke) over de dubbele nationaliteit. Met of zonder dubbele nationaliteit, het Paard van Troje blijft toch hetzelfde. Het is het Paard van Troje dat er uitgegooid dient te worden. Het debat over deze dubbele nationaliteit dient dan ook in eerste plaats als een bliksemafleider, een debat dat uiteindelijk zoals de berg, de spreekwoordelijke muis zal baren!!!

  3.Uiteindelijk komt Bartje dan op de proppen met zijn Patriot Act. Opnieuw horen we hier de “valse profeet”. Een Patriot Act die in de eerste plaats zal gebruikt worden tegen (extreem)rechts, de Vlaamsgezinden, nationalisten met daarbij dan nog de “fascisten, nazisten, racisten enz…(sic)” Kortom al diegenen die in het verzet staan tegen de NWO met de invasies & terreur, maar ook tegen de verraders en hun zetbazen!!! Pegida en Gulden Sinjoren pas dus op!!!
  Opvallend is ook dat Bartje naast Hitler er nu ook Stalin bijsleurt..Zou hij Golfbrekers lezen ??
  Bartje heeft helemaal geen nieuwe wetten nodig. Het huidige arsenaal volstaat :
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Krijgswet
  met citaat :
  “België
  In België wordt de afkondiging van de staat van oorlog en de staat van beleg geregeld in de Besluitwet van 11 oktober 1916 betreffende de staat van oorlog en de staat van beleg.”(=einde citaat)
  http://www.ejustice.just.fgov.be/cgi_loi/loi_a.pl
  met citaat :
  “11 OKTOBER 1916. – Besluitwet betreffende de staat van oorlog en de staat van beleg.”(=einde citaat)
  Gezien we volgens Bartje in staat van oorlog zijn, biedt de voormelde besluitwet alle mogelijkheden om op te treden de “terroristen”, en tegen de 5de colonne van vreemdelingen.
  Voor het overige blijft Bartje volharden in de boosheid door te weigeren te waarheid te zeggen over deze invasies, ISIS terreur ..enz ..!!
  Het venijn zit hem zoals gewoonlijk in de staart. Waarvan ligt Bartje werkelijk wakker, dit blijkt uit zijn uitspraak
  =”Extreemrechts wint overal. Dat voorspelt weinig goeds…….”.
  Dit laatste citaat zegt dan ook alles .. en het onthult de verborgen agenda van Bartje!!! Hij wil helemaal niet dat er wordt opgetreden.. hij wil enkel de indruk geven dat dit wel gebeurt, en dit enkel om het Vlaams Belang de wind uit de zeilen te nemen. Het Vlaams Belang is de nachtmerrie van Bartje, en dus niet de 5de colonne!!!.

  • En wie pleit er al jarenlang voor het afschaffen van de dubbele nationaliteit? Het Vlaams Belang, maar dat wordt verzwegen.

 2. Laat dat “liegebeest verkiezing” er af en je hebt een ontwerp voor een nieuw vlag die IS een klein beetje sympathiek zou maken

Reacties zijn gesloten.