Boodschap van de Islam zonder Naam

Islam heeft niets te doen met islamDe moslims vluchten niet omwille van hun cultuur maar wel omdat andere moslims hun geloof verkeerd interpreteren.  Daarom vluchten de andere moslims, die nu naar Europa vluchten, omdat de moslims,  die de koran verkeerd interpreteren, hen verdrijven.  Waarbij men moet rekening houden met de moslims, die hen verdrijven, ook beweren dat de moslims, die nu naar Europa vluchten, de koran niet juist interpreteren.

Wat dan op zijn beurt ertoe leidt dat de  naar Europa vluchtende moslims zeggen dat de moslims die hen uit het M.O. verdrijven geen echte moslims zijn en dat het eigenlijk, feitelijk, allemaal niets met de islam te maken heeft, want deze wordt door de moslims, die ze met geweld naar Europa verdreven hebben, verkeerd geïnterpreteerd.

Tenslotte heeft de islam niets met de moslims te maken en die moslims niets met de islam, want de moslims interpreteren de islam verkeerd.  Hoewel de moslims, die de andere moslims naar Europa verdrijven, het tegenovergestelde beweren en de naar Europa verdreven moslims op hun beurt zeggen dat de moslims, die hen naar Europa verdreven hebben, helemaal niets met de koran of met de islam te maken hebben!

Dit ter verduidelijking van het conflict in het M.O.  Wie meer wil weten, melde zich bij de importsecretaris.

FVE

2 gedachten over “Boodschap van de Islam zonder Naam

  1. Geachte redactie,
    Zeer duidelijk, nu weten we ten minste dat moslims die verdreven zijn de koran juist interpreteren (wat ook de juiste interpretatie mogen zijn). Zij die nog in het MO zijn interpreteren hem dan weer verkeerd (de gevolgen daarvan kennen we). Maar volgens mij interpreteren beide “groepen” de koran correct. Want ze zijn allemaal uit op onderwerping van de vrouw, verkrachtingen, geweld in het algemeen, onthoofdingen, en het overheersen van Europa. Ik weet dat uw bericht geplaatst is in humor. Maar zoals ze bij ‘t Pallieterke zeggen “wat niet lachend gezegd kan worden is de waarheid niet”. Niet dat ik ‘t Pallieterke nog lees, want het lijkt tegenwoordig wel het partijblad van N-VA. Maar na jaren trouwe lezer te zijn geweest vind ik dat ik mij deze quote mag permitteren.

    • Ik ben ook gestopt om wekelijks het partijblad van de NVA te kopen.

Reacties zijn gesloten.