17 gedachten over “Boodschap aan dhr Jambon…

 1. Dhr Jan Hesp voelt zich aangetrokken door de islam, zoals zovele politiekers in het Westen (Cameron, Merkel, BDW…). Is het uit verveling of zit er arabisch geld achter? Of het Stockholmsyndroom?

 2. Mocht u het niet weten, Jantje, de eerste gasboeten zijn aangekomen en Pilatus, alias BDW, zei dat dit zijn verantwoordelijkheid niet is maar die van zijn ambtenaren.
  Volgens mijn bron kreeg Van Nespen, 350 euro aan zijn been. De lichtere gevallen 250.

 3. Ondertussen wordt er weinig of niets gedaan aan de illegale import van allerlei wapentuig terwijl terzelfder tijd het legale wapenbezit en gebruik door de brave burgers langs alle kanten wordt aangevallen en beperkt door alle “democratische” partijen.

 4. Tja, als christen mens zoekt men altijd naar verzachtende omstandigheden. Naar de reden waarom die of die op het verkeerde pad is terecht gekomen. Ik denk ze in het geval van de N-VA excellenties gevonden te hebben. Ze moeten van receptie naar receptie, van drank naar drankfestijn en alcohol bewaart wel foetussen maar geen hersenen. Vandaar.

 5. Duidelijk? Dus laten we vandaag nog beginnen met ALLE moslims van ons grondgebied te verdrijven., het is reeds 10 over 12 met die perverse smeerlapperij in ons seculier Vlaanderen.

  • “Dus laten we vandaag nog beginnen met ALLE moslims van ons grondgebied te verdrijven.,”
   Daar hebben we het weer!
   Waarde Jean, wees nu ‘n beetje concreet: voor je zoals steeds spreekt van “wij”, HOE ga JIJ daar vandaag aan beginnen???

    • Beste Ropie,
     Het is inderdaad niet een opgave waar je vandaag zo maar aan begint. Natuurlijk heb ik ook begrip voor Jean, hij is zoals zo velen het meer dan kotsbeu. Varkens kweken kan al een goed begin zijn. Maar alle gekheid op een stokje, als Jean elke dag 1 persoon kan overtuigen is hij goed bezig.

    • Om varkens te (mogen) kweken heeft men meer vergunningen nodig dan om als “asielzoeker” alhier ‘n graantje, nou ja meer dan ‘n graantje, te komen meepikken. Dus, de varkenskweek zal nog niet voor vandaag zijn.
     Bovendien zijn er alhier, in Nederland, Duitsland, enz. méér dan genoeg varkenskwekers en dat heeft nog geen enkele moslim belet om ons hier te komen “verrijken”…

   • Beste Ropie, laat ik het zo stellen:
    “Laten we vandaag nog starten met alle illegalen en criminelen te verdrijven van ons grondgebied” dan hebben we sowieso 99% te pakken uit het eerste voorstel.

 6. Ik denk dat het vooral haat tov de eigen bevolking er achter zit en voor velen het geld dat ze ermee verdienen

 7. @ Jean,

  wil je ze echt wegkrijgen? Speel dan een duivels spel. Ga dan een samenzwering met hen aan. Stook ze op – ze zijn daar gevoelig voor – om alle dagen vanop de hoeken van de straten, vanop de daken, vanop elke plaats die je maar kan bedenken om hun kreten tegen de joodse gemeenschap te richten. De maatregelen die dan genomen worden zullen hen rapper terug naar af laten verdwijnen dan je je kan voorstellen.

 8. Beste mensen die een gasboete kregen, zoals Anna aangaf, weiger deze te betalen . Laat het voor de rechtbank komen en ik ben zeker dat een advocaat met een grondige kennis van het EVRM en de voorgaande uitspraken van het Europees Hof deze zaak nietig kan verklaren.

 9. de algerijnen hebben 2 miljoen fransen die er 2 eeuwen woonden 5 dagen tijd gegeven om algerije te verlaten en heel de wereld juichde. waarom zou het met de moslims ook niet gaan .voor zij het hier binnen een paar jaar overnemen als we te lang wachten

 10. Uit de geheime agenda van NVA De Wever Akbar

  De Wever moet met Gas-boetes zijn burgers met anti islam gevoelens
  terroriseren , waar ze ook maar opduiken 2 : 191

  Ambeteer de burgers zo veel mogelijk ,die niet geloven in de goede bedoelingen van hun burgervader en straft hen als zij zich niet tot de NVA willen bekeren 9: 123 , 9:29

  VB en zijn aanhangers zijn verdorvenen , bevecht hen 9 : 30

  Laat geen gelegenheid voorbijgaan om het VB te beschimpen, belachelijk te maken of te vernederen . In naam van de democratie , de vrije meningsuiting en verdraagzaamheid 9 : 5

 11. Heel die NVA , de zogezegde Vlaamsche partij met zijn “Vlaamse-we zullen-het-eens-gaan-arrangeren” mentaliteit doet me denken aan Dr. Jekyll and Mr Hyde . De karakter en persoons transformatie is voor deze partij , met zijn beloftes , uniek en nooit gezien in de Belgische politiek , van overtuigde Vlamingen naar Correcte Slippendragers . Ik zie Bart nog in zijn “dikke” periode op TV , een demonstratie geven om visueel een idee te geven hoeveel solidariteitsgeld ieder jaar wordt overgemaakt aan de Waalse broeders ! Nu is er nog een bestelwagen bijgekomen . Zelfs Bracke , die van rode broeder transformeerde in overtuigde guldensporenridder is fan geworden van koning Flup ! Want , zo sprak deze NVA autoriteit , de koning is een garantie voor het land B ….De NVA Siegfriedlijn is geboren , nog meer verdeeldheid

 12. Als het ooit tot een openlijke oorlog komt met de moslimwereld vertrekken alle moslims binnen de week om hun eigen land te gaan verdedigen.

Reacties zijn gesloten.