Bommen kunnen in alle vormen voorkomen

tsa airport security luggage magazineNa de bom-op-afstand, de bommengordel, de schoenbom, de ondergoedbom, de ingeplante bom, heeft Al Qaeda een nieuwe versie, de ‘kledingbom”

Al Qaeda heeft een nieuwe techniek ontwikkeld die een in een speciale vloeistof gedrenkt kledingstuk – eens opgedroogd – in een bom transformeert. Dat meldt de nieuwszender ABC op basis van anonieme regeringsbronnen.

Vermoed wordt dat Ibrahim al-Asiri, een berucht bommenmaker van AQAP (het filiaal van Al Qaeda op het Arabisch schiereiland), het brein achter deze nieuwe uitvinding is. al-Asiri ontwikkelde ook al de ondergoedbom en chirurgisch inplantbare lichaamsbommen.

Wij brachten al verslag over de honderden  extreem radicale moslimterroristen, die recent uit Iraakse, Libische en Pakistaanse gevangenissen bevrijd werden door medestanders.  En over de 104 lieverdjes die eerstdaags door Israël – begrijpe wie kan – zullen vrij gelaten worden.  .

En nu komt dit bericht als toemaatje.  Zelfs naakt op het vliegtuig stappen, brengt geen zekerheid.  Ze zijn maf genoeg om, zoals de drugssmokkelaars, iets te verstoppen in een lichaamsholte.  Of door middel van een implantaat een explosie te veroorzaken.  Probleem is dat je deze geobsedeerde maniakken met niets kan tegenhouden; ze zijn noch te intimideren, noch af te schrikken.  De martelarendood is immers hun ultieme beloning.

http://www.businessinsider.com/al-qaeda-clothing-bomb-2013-8

 

5 gedachten over “Bommen kunnen in alle vormen voorkomen

  1. We kunnen al beginnen met ze naakt op het vliegtuig te laten stappen met hun lont goed zichtbaar, dan zijn ze direct herkenbaar .Op die manier kunnen we Ibrahim al Asiri nog wat zoet houden voor het ontwikkelen van een explosieve haar of baard champoo . Kaalscheren zou dan onze volgende stap moeten zijn om de veiligheid te bewaren . Wat er vervolgens moet gebeuren ? zover rijkt mijn fantasie niet !

Reacties zijn gesloten.