Bodyguards voor economische toeristen

Berlijn is niet alleen de hoofdstad van Duitsland, maar ook de hoofdstad van asielzoekers, van zigeuners, van de misdaad en drugs.

U raadt het: Berlijn wordt ‘bestuurd’ door een links-rode coalitie van SPD-CDU.

Berlijn-Kreuzberg: synoniem voor miserie en geweld.  Een door economische toeristen bezette school zal naar alle waarschijnlijk de klok rond  bodyguards krijgen.  Kostenplaatje: iets rond de € 30.000 per maand.

Sinds een jaar is het gebouw bezet.  Ca. 200 mensen wonen er, dicht opeen, met geen ideale hygiënische voorzieningen.  Maar er mogen er geen meer bijkomen, vooral de ambrasmakers niet.  Daar hebben ze hun quantum van bereikt.  Daarom wil de stad Berlijn bodyguards inhuren om de veiligheid en orde te vrijwaren.
Men zou liefst opteren voor een permanente bewaking, 24 uren non-stop, in afspraak met een ‘bewoner’.  Er werden regelmatig ‘incidentjes’ in de school gemeld, waarbij de politie telkens weer moest ingrijpen.

https://i0.wp.com/www.bz-berlin.de/multimedia/archive/00468/spMesserstich09_2_46860727.jpg?resize=460%2C260

Politie moet regelmatig ingrijpen bij messteken, brandjes, vechtpartijen e.a. bezigheden

En zo blijft het rode Berlijn op de zenuwen werken van de resterende transfer-betalende Länder.  Een voor de hand liggende oplossing voor het probleem, een retour ticket op het volgende vliegtuig richting oorsprongsland, wordt niet in overweging genomen.

BZ

3 gedachten over “Bodyguards voor economische toeristen

  1. 100 en 70 jaar geleden zetten de Duitsers Europa en de wereld op zijn kop. Ze waren hard als Krupp staal, taai als leer, en snel als een windhond. Ze hebben hun verleden niet mee als het gaat over “vreemdelingen”. Maar dat ze de gelukzoekers aller landen nu overvloedig en overbodig in de watten leggen is een feit. Als het van Angel afhangt is er nog geen verbetering in zicht, maar dat is voor gans West Europa zo. Wij wachten op een harde strenge, maar rechtvaardige hand om eindelijk orde op zaken te gaan stellen. liever gisteren dan morgen.

  2. Ek was in September 1973 vir een week op besoek aan Berlyn (Wes- en Oos-Berlyn). Een week is seker te min om ‘n goeie idee van so ‘n groot stad soos Berlyn te kry, maar ek het nie die indruk gekry dat die stad veel onder vreemdelinge gely het nie. Dit was – op daardie stadium – vir my die mooiste stad in Europa. Maar, ek kan my voorstel dat die plek seker nou al helemaal afgebreek moet wees, in vergelyking met Londen, Parys, Brussel en Amsterdam.

    • Toen was de muur nog niet gevallen, toen was de EU nog niet de vervreemdingsmachine die ze nu is. Toen was er nog geen onbeperkte instroom van iedereen die hier gratis voor niks wil komen wonen (en als het meevalt, werken). Toen was er nog controle aan de grenzen. Toen hadden we nog onze eigen munt. Toen hebben we er geen moment aan gedacht dat we nu zo dik in de miserie zouden zitten… Toen kon men met hard werken nog geld verdienen, een huis bouwen, sparen, voor kinderen en kleinkinderen een toekomst voorzien… Toen…

Reacties zijn gesloten.