Blitsactie: Hou je poten van onze tradities!

P1000214 voorpost zw piet

Klik voor vergroting

“Abou Jahjah tracht ook in Vlaanderen de ‘kwestie’ Zwarte Piet op de agenda te plaatsen. Hij had dan ook aangekondigd dat hij vandaag zaterdag 15 november te 12 uur op het stadhuis te Antwerpen een memorandum zou overhandigen met de eis dat vanaf januari 2015 er onderhandeld moet worden over de toekomst van Zwarte Piet. Onze Abou is van mening dat het gedaan moet zijn met die racistische Zwarte Piet.

Met Voorpost organiseerden we een blitsactie en met een tiental militanten trokken we naar het stadhuis van Antwerpen.
Gewapend met borden, Leeuwenvlag , megafoon en natuurlijk een pekzwarte Piet namen we plaats aan de overzijde van het stadhuis om de ‘burgerbeweging’ (wat een lacherke) op te wachten.

Abou stuurde zijn kat, een witte dokwerker en een viertal medestanders waaronder een witte en gele Piet (Een gele Piet , is dat niet discriminerend voor de Chinese bevolking???)moesten de klus klaren. Hun memorandum konden ze afgeven aan een bode in de hal van het stadhuis en dat terwijl we met Voorpost luid manifesteerden voor het behoud van onze tradities.
Abou had bij ons moeten staan: dan had hij even kunnen vaststellen wie de burgers hier vertegenwoordigde, zijn burgerbeweging of wij, militanten van Voorpost.”

Foto: Abou Jahjah bindt de strijd aan tegen de "racistische" zwarte piet... Uiteraard was Voorpost in Antwerpen aanwezig om te protesteren! Handen af van onze unieke volkscultuur, weg met de opdringerige allochtonen en zogenaamde wereldverbeteraars die onze identiteit willen vernietigen!Honderden voorbijgangers toonden ons hun sympathie en kwamen ons feliciteren! Heel wat burgers kwamen zelfs vragen hen te verwittigen wanneer we een volgende actie op touw zouden zetten. Niet één negatieve reactie. Bijzonder opvallend was dat de talrijke Nederlandse toeristen ons kwamen zeggen dat we moesten volhouden want dat we hier anders toestanden zouden krijgen zoals in Nederland.

Foto: Morgen komt hij weer aan met zijn boot en hulpjes :). Eerst in Gouda en daarna op volle kracht door naar Antwerpen. Voor de 'ouderwetse Pieten' kunt u het beste naar de intocht in Antwerpen kijken. De Pieten in Nederland zijn voor een deel besmet met een politiek-correct virus... #ZwartePiet
Voor Voorpost is het klaar en duidelijk, aan allen, Abou Jahjah en aan heel zijn burgerbeweging, zeggen we klaar en duidelijk ‘hou je poten van onze tradities’. Kan je er niet mee leven, wel, pak je valies en vertrek, naar het schijnt is het goed weer in Libanon.
Met Voorpost blijven we dit op de voet volgen.”

Tot zover de mededeling van Voorpost.

https://nl-nl.facebook.com/ActiegroepVoorpost

Kijk even wat ATV erover uitzendt.  Ze hebben het op hun redactie over een ‘winterklaasfeest’…  Typerend is wel dat als er ‘drie man en een peerdekop’ van de cultuurverrijkers een ‘actie’ aankondigen, ze met man en macht uitrukken om dit nieuws te verspreiden.  Een Vlaams-nationale betoging, een symposium, een studiedag e.d. met honderden deelnemers is geen voetnota waard in de pers.

8 gedachten over “Blitsactie: Hou je poten van onze tradities!

 1. Wat mij ook BLIJFT verbazen is dat de condities waaronder die Abu JatJat ginder in Libanon verbleef (ik twijfel er eigenlijk niet aan dat men hem een riante uitkering betaalde), en wat hij daar PRECIES heeft uitgevogeld, nooit volledig uitgespit in de pers zijn gekomen. Als het iemand anders had betroffen, laat ons zeggen een autochtone vlaming, twijfel ik er niet aan dat dat in ‘t lang en in ‘t breed en tot in ‘t zevenste knoopsgat uitgesmeerd was geweest.

 2. Die onozele Libanese miskraam Abou tsja tsja , die hier totaal niks te zoeken heeft , zou beter zijn afschuw uitspreken over zijn IS broeders die een bloeiende handel hebben opgezet in sex slavinnen , inplaats van een traditioneel kinderfeestje te willen saboteren. Op een markt mensen verkopen ! daar waren die Islamieten door de eeuwen heen , tot op heden goed in ! Dat is een pak erger dan discriminatie , racisme en dergelijke duidingen nu samengevat in “een” woord “” Islamiet “””. Ze noemen ook een schurkachtig type mens , een “Barbaar” , een woord dat afkomstig is van een volk dat Barbaren werd genoemd . Ik zie hetzelfde in de toekomst gebeuren met Islamieten . De miserie en talloze onschuldige slachtoffers die deze godsdienst al heeft gekost , daar zijn de “barbaren” pamperdragende kleuters tegen

 3. Heb ook begrip voor normale Belgen

  Respect a.u.b. voor ons,
  die hier al duizenden jaren wonen!

  Wij respecteren onze buren
  en zullen hen helpen in tijden van nood.

  Doch, wij zijn Belgen,

  geen POLEN,

  géén ALBANEZEN,

  MAROKKANEN,

  TURKEN,

  AFGHANEN,

  NIGERIANEN,

  HAÏTIANEN

  enz.

  Onze taal is NEDERLANDS en Frans

  en niet

  RUSSISCH,

  POOLS,

  ROEMEENS,
  TURKS,

  AZIATISCH of

  ARABISCH.

  Onze kinderen leren NEDERLANDS
  vanaf hun derde levensjaar op school
  en wanneer wij als inwoners deze taal niet beheersen,
  zijn wij slecht geschoold en kansloos
  in onze maatschappij.

  Waarom zijn niet-Nederlands sprekende migranten
  hier dan ineens bevoorrechte burgers?

  Hollanders & Belgen dragen jeansbroeken met hemd
  en hun vrouwen dragen topjes met rokjes.
  Zij zijn daardoor geen HOEREN.

  Wij dragen géén lang kleed en géén hoofddoeken,
  want er zijn hier geen “zandstormen”!

  WAARDE MIGRANT
  RESPECT BEGINT BIJ JEZELF!

  Als u zich beledigd voelt door een dame
  met korte rok en decolleté
  blijf dan waar u vandaan komt!

  Wij eten frieten met varkenssaté
  en brood met ham.
  Als u daar een probleem mee hebt,
  kom dan niet naar ons toe en blijf lekker in uw zandbak!

  DE LEEUW VAN VLAANDEREN
  = ONS boegbeeld

  Wie er niet mee kan leven gaat maar lekker KAMELEN bewonderen
  in het thuisland waar Allah de baas is.

  Wij hebben, zegt men, een rechtvaardig strafsysteem:
  als u zich daarover denkt te moeten beklagen,
  stel ik voor dat u OPZOUT OF OPROT!

  Wij hebben géén sharia,
  hakken géén ledematen af,

  steken géén ogen uit,
  hangen géén homo’s op,

  stenigen géén vrouwen
  die niet uitgehuwelijkt wensen te worden,

  hangen géén demonstranten die tegen het regime zijn
  aan hun benen op om hen vervolgens dood te knuppelen,

  gooien géén gehandicapte kinderen in de rivier,

  begraven géén criminelen levend, etc etc.

  Wanneer ieder van jullie dit nu eindelijk eens gaat beseffen,
  kunnen we samen onze naam:
  ‘BELGEN’
  waardig en trots dragen
  en onze prachtige cultuur in stand houden..

  Iets waar onze
  BELGISCHE voorvaderen
  bloed, zweet en tranen
  voor hebben gelaten!

  • Wat moet ik hier nu van denken, Rene? Geen onafhankelijk Vlaanderen meer, maar een toekomst waarin wij samen met onze moslimbroeders en andere gelukzoekers de naam Belg trots dragen?

  • Verdorie René, lang geleden dat ik op Golfbrekers zo geBELGd werd…
   En de leeuw van Vlaanderen zou dus (nu) het boegbeeld zijn van die “waardige en trotse” belgen?
   Aan die bijdrage van u ontbreekt er alleen nog de uitroep van wijlen Hugo Schiltz, die toen hij minister was, in Groningen uit volle borst riep :”leve belgië!”

   • Ik meen mij die tekst te herinneren. Dit klinkt helemaal niet zoals we René kennen.

    • Dat was een mailtje dat ik zonder erbij na te denken zo maar heb overgenomen . Ik probeer het goed te maken met de gedachte dat de Belgen feitelijk Vlamingen zijn . Onze Zuiderburen of Walen zijn geen Belgen maar Franse import zoals Islam import. Ze kunnen niks , ze doen niks , maar leven op onze kap . Ze hebben ons broodnodig en wij kunnen ze missen als kiespijn . Daarom willen we onafhankelijkheid . Een Walen en Islamvrije republiek Vlaanderen .

Reacties zijn gesloten.