Blik achter de schermen van Studio Rony (update)

Bezoekers vragen zich af wie er achter de talrijke inzendingen van Studio Rony schuil gaat.  Dat antwoord moeten wij u schuldig blijven wegens de “wet op de privacy”.

Wat we wel kunnen doen is u een blik achter de schermen geven, zodat u toch een idee heeft waarmee onze gewaardeerde medewerker zich professioneel bezig houdt:

Update: Onze medewerker stuurde intussen dit zelfportret:

Medewerker van Studio Rony in hoogste concentratie bij het invullen van een opdracht

FVE

 

4 gedachten over “Blik achter de schermen van Studio Rony (update)

  1. Het is zeer duidelijk dat Rony in een zeer ordelijke omgeving werkt. Hij gaat professioneel, gestructureerd, en met kennis van zaken te werk. Vooral het filmpje is daar het bewijs van. Het is dan ook meegenomen voor de redactie ven Golfbrekers met zo een gewaardeerde kracht te kunnen samenwerken. Doe zo voort Rony, je laat ons altijd weer genieten met je creaties.

  2. Marieke is mooi in beeld gebracht door studio Ronny met zijn voorstelling van de Golfbrekers-redactie. Ik wacht met ongeduld , idem foto van de hoofdredacteur !

  3. Ik heb dringend een behandeling nodig bij Studio Ronny… 😉
    Ik ben fan van uw ‘fotofoefelkunst’, ge zij ne krak!

  4. Medewerker heeft totaal geen last van stress volgens mij. Hij ziet er echt ontspannen uit, zit rustig achter zijn computer. De ideale werksfeer.

Reacties zijn gesloten.