Blijf van onze kinderen!

156 Peeking Over Fence Photos - Free & Royalty-Free Stock Photos from  Dreamstime

Nickelodeon is een zgn. kinderprogramma. Kijk even mee hoe de makers proberen het kinderpubliek warm te maken voor het geslachtencircus volgens het motto:

“Working to heal the world…”

We moeten immers “genezen” worden van onze bekrompenheid, van onze ouderwetse maatschappelijke normen en waarden, van onze verwerpelijke mama-papa-kindjes-gezinssamenstelling. Er bestaan immers xxx aantal geslachten – dagelijks worden er nieuwe varianten ontdekt. U kan echter niet reageren op onderstaande schandalige regenboogreclame vermits de reactiemodule uitgeschakeld werd.

“It has long been Nickelodeon’s mission to be a home for all kids, and to authentically represent them in their full diversity,” verklaarde Paul DeBenedittis, vice voorzitter van programma en strategie… “Het is sinds lang Nickelodeons missie om een thuis te zijn voor alle kinderen en hen volwaardig te vertegenwoordigen in hun volledige diversiteit.” bij de aanwerving van een transtiener voor een show: nickelodeon-casts-first-openly-trans-teen-in-live-action-show/

Deze video toont hoe Canadese kinderen een homoseksueel gezin als “normaal” moeten zien:

Maak kennis met de “anale speeltuin”, deel uitmakend van “Een agenda waar de kinderen op steeds jongere leeftijd vertrouwd worden gemaakt met seksuele perversiteiten, waardoor het lijkt alsof dit een normaal onderdeel van het leven is.” (De satanische seksualisering van de schooljeugd)

Bij ons is het Comité Bezorgde Ouders terecht “bezorgd”:

Het Sensoa-vlaggensysteem dat grensoverschrijdend gedrag aanduidt aan de hand van bepaalde criteria, zoekt ook de grenzen van het aanvaardbare op. Samen masturberen, het strelen van elkaar op gevoelige plaatsten, elkaar bevredigen, het kan allemaal als het maar met wederzijdse toestemming gebeurt, als het passend is binnen de context en omgeving en er niet meer dan 3 jaar leeftijdsverschil is tussen de betrokkenen. Ook het zelfrespect mag niet in gevaar zijn (Bron >>). Welke opvoedkundige boodschap geeft men hier? Samen seksen en experimenteren kan. Jezelf blootgeven, ook in groep is geen probleem. Verbaast het u dan dat men een stap verder gaat en iets meer uitprobeert?

Lees: Stop met schrikken, verander de aanpak van de seksuele opvoeding op school.