Blijf maar daar.

Afbeeldingsresultaat voor borjaniEen Nederlandse jonge dame die meende groenere weiden te vinden in het land van Eufraat en Tigris kon een solo optreden versieren op televisie.  Zij wil wel terug komen naar het Nederlandse kikkerlandje, maar niet van harte.  Een rationele wens, die niet vanzelfsprekend is, want Nederland moet haar daartoe uitnodigen.

Video klik hier.

Nederland zou wel gek zijn.  Waarschijnlijk zijn onze noorderburen evenals het land b (Geens) wel zo gek om de zgz. ‘landgenoten’, die duidelijk geen boodschap hebben aan onze manier van leven, te laten terugkomen om hen hier te ‘her’integreren.  Tikkende tijdbommen die hier Allahs opdracht kunnen voortzetten.

Volgens ons mag ze gerust blijven waar ze vrijwillig heen getrokken is.  Daar is ze immers vrij.  Vrij om een niqab te dragen.  Vrij om uit te slapen en niet meer wakker te worden.

“Borjani lijkt haar reis naar Syrië niet te betreuren. Dat het ‘kalifaat’ nu op instorten staat, is volgens haar te wijten aan het niet volgen van religieuze regels. ‘Al dat onrecht was er vroeger niet in Raqqa. Het was er aanvankelijk heel goed. Ik was er vrij om een niqab te dragen, terwijl ik er in Nederland voor zou worden aangestaard. En in Nederland leef je als een robot: je staat vroeg op, gaat naar school of werkt, komt thuis en gaat weer slapen. Daar hou ik niet zo van.’”

Uit Elsevier:

IS-bruid met heimwee naar Nederland ronselde actief jihadisten

1 gedachte op “Blijf maar daar.

  1. De “dame” moet een uitnodiging krijgen om in Nederland uit de hoorn des overvloed te kunnen leven. Van mij kan ze een gratis aanbeveling krijgen: blijf waar je bent, iedereen blij. Ik alvast toch.

Reacties zijn gesloten.