Blijf hoffelijk: wacht op je beurt

Swedish Court: Not gang rape, they took turns

Het Zweedse Hof van Beroep heeft het vonnis over een verkrachtingszaak herzien.  Bleek dat het eerder uitgesproken vonnis niet terecht was.

Het Hof oordeelde dat de mannen die beschuldigd werden van groepsverkrachting eigenlijk ‘slechts’ beurt om beurt een Zweedse vrouw verkracht hadden en dat is helemaal niet zo erg als een groepsverkrachting.

Oorspronkelijk werd een straf van 4.5 jaar hechtenis en een bedrag van SEK 180,000 voor het slachtoffer uitgesproken.  Te zwaar, vond het Hof van Beroep.  Voor een beurt om beurt-beurt is 3.5 jaar en SEK 150.000 meer dan voldoende.

Bij het gebruik van een rittenkaart is een beurt goedkoper..

FT

4 gedachten over “Blijf hoffelijk: wacht op je beurt

  1. Dat oordeel van die Zweedse amateurrechters begrijp ik helemaal niet …Het verschil tussen groepsverkrachting of geduldig in rij staan en je beurt afwachten . Voor zover ik weet is er in een vagina maar plaats voor ene ” piet ” en geen zes of zeven . Moest dat wel het geval dan zou men kunnen spreken van een groepsverkrachting

  2. Wa er geen “floche” voorzien , die boven hun hoofd wiemelt , die ze moeten trachten te grijpen als ze bezig zijn , voor het bekomen van een gratis rit

Reacties zijn gesloten.