Blanke terreur woedt in de metro

Moslims durven zich niet meer verplaatsen met de metro.  Zij pakken liever hun (…) auto om hun bestemming te bereiken.  Ze hebben angst.

Deze onheilsboodschap werd verspreid door niemand minder dan Aiman Mazyek, voorzitter van de Centrale Raad der Moslims in Duitsland.  En hij kan het weten.

Het zal je maar overkomen.  Na het ochtendgebed voor de vrede trekt de plichtbewuste Streepjes-Duitser de huisdeur achter zich toe, rept zich naar het metrostation om zich naar het werk te begeven, en wordt – zodra hij het perron betreedt lastig gevallen door een bende blanken, vermomd met een wit-rode sjaal met swastikamotieven, die zijn portefeuille en gsm eisen, zijn pc-tas uit zijn handen trekken, hem na een aarzelend verweer kort en klein slagen, of enkele plagende messteekjes toebrengen…

Dagdagelijkse realiteit voor menig neo-Duitser van vreemde origine.  De spoorwegen-ordedienst geeft niet thuis, de politie kijkt weg, het parket weigert te vervolgen wegens gebrek aan bewijzen.  Een correcte persoonsbeschrijving ontbreekt.  Alle blonde Ariërs zien er immers hetzelfde uit.  En die swastikasjaal? Ach, een modegril.  Moet men verder niets achter zoeken.  Bovendien: “jongeren”, nietwaar?

FT

 

 

4 gedachten over “Blanke terreur woedt in de metro

  1. Niet helemaal naar waarheid , Aiman Mazyek werd niet lasting gevallen door “jongeren” met wit rode sjaals , hij dacht eerst verkeerdelijk , dat het Antwerp supporters waren , maar toen hij beter keek , bleken het regenboog kleuren . Ze wilde zijn GSM en PC , bovendien graaiden de “onverlaten” zijn pornoboekskes uit zijn tas . Toen wilde ze “meer” van die arme hetero man . Hij kon gelukkig ontsnappen . Je zou voor minder , de auto nemen !

  2. Na het lezen van de onheilsboodschap, benoem ik de heer Mazyek tot vertegenwoordiger van boodschappen die niemand kan waarnemen.

  3. Het gaat hier gewoon om de toepassing van het principe : “De aanval is de beste verdediging” cfr de principes van Sun Tzu!!
    Zadel je vijand op met schuld- en minderwaardigheidscomplexen en je zijt al zeker voor 50% van de overwinning, zonder een poot uit te steken.
    Een schoolvoorbeeld van “psychologische oorlogsvoering” met behulp van de collaboratie pers. De waarheid is hier niet van belang, het gaat enkel over de “perceptie” van het zo gezegde probleem
    Bij de rechtse en nationalistische partijen kan men hiervan nog wat leren!!!

Reacties zijn gesloten.