“Blanke Amerikanen worden meer gedemoniseerd dan joden in nazi-Duitsland”

white lives matter too! - White Lives Matter Too - Tapestry | TeePublic

Waar staan we nu, na 55 jaar van speciale voorrechten en dito goedpraten van en voor zwarte Amerikanen? De integratie is mislukt. Of eerder: zwarte Amerikanen die voor hen opkomen willen uitsluitend zwarte steden, uitsluitend zwarte studentenkoten, exclusief zwarte restaurants en zelfs een zwart nationaal lied. Met uitzondering van dit laatste bevat de verlanglijst dat wat ze al een halve eeuw geleden hadden, 50 jaar voor hun positieve discriminatie.

Hoe valt het te verklaren dat het geen racisme is als zwarten segregatie eisen?

bol.com | The New Color Line, Olin Fellow Paul Craig Roberts | 9780895264237 | Boeken

Zoals aangetoond in ons gezamenlijk boek, “The New Color Line” (1) werden raciale quota uitdrukkelijk verboden door de burgerrechtenwet van 1964. De wet werd echter omgekeerd toegepast en quota’s werden opgelegd. Als resultaat zagen talrijke jonge blanken, vooral mannen, hun carrières verhinderd. Minder gekwalificeerden namen hun plaats in universiteiten, op de werkvloer en bij promoties in hun loopbaan. Nieuwe oneerlijkheden tegen blanken werden goedgepraat door blanke linksen als compensatie voor oneerlijkheden t.o.v. zwarten in het verleden. De zonden der vadren werden aan de zonen gepresenteerd. (… zoals in Zuid-Afrika…)

Dit is de Nieuwe Gerechtigheid.

De roekeloosheid van blanke Amerikanen maakt het gemakkelijk om zich te laten hersenspoelen en indoctrineren. En dàt zijn ze wel degelijk. Velen van hen zijn zodanig doordrenkt van schuldbesef dat blanke stedelijke besturen niet in staat zijn blanke bedrijven, winkels, culturele instellingen, standbeelden, privé woningen… te beschermen tegen plundering en brandstichting. De Democratische Partij is zo doordrenkt van blank schuldbesef dat hun enige antwoord op de plunderingen en brandstichtingen eruit bestaat de financiering van de politie terug te schroeven!

Volgens de mediahoeren leidt het Biden / Kamala duo de dans naar de presidentiële overwinningsbal. De Democraten weten maar al te goed dat Biden – na een hoffelijke duldingstermijn – zal ‘verwijderd’ worden wegens medische onmogelijkheid het ambt uit te voeren. De anti-blanke raciste Kamala wordt dan de president. Als de schulddoordrongen Democraten winnen.

Wat wordt de toekomst voor blank Amerika met Kamala in het Witte Huis? Dit is iets dat alle Amerikanen zouden moeten tot nadenken zetten als ze hun stem uitbrengen.

Blanke Amerikanen, onbekommerd en goedgelovig zoals ze zijn, hebben er geen gedacht van hoe gedemoniseerd blanken worden. Niemand zegt hen dat. Niemand wil dit horen of weten. Ze zijn immers bezig met hun brood en spelen, met “football”, met VIP-Hollywoodprobleempjes, met het gewicht van een burger… Het blank-zijn wordt dusdanig gedemoniseerd dat de universiteiten hun cursussen aanpassen, dat bepaalde sprekers, kunst en muziek gecensureerd of zelfs verboden worden, dat wetenschappelijke vakken – “een blanke constructie” – racistisch beschouwd worden. Physica zelf werd tot “een spiegel van koloniale voorbeeldvorming en sociale ongelijkheid” verklaard. (2)

Zelfs wiskunde wordt nu racistisch geklassificeerd door… blanke wiskundigen, de Mathematical Association of America. Wiskunde, zo stellen de gehersenspoelde wiskundigen, is vervuild met racisme. Blijkbaar is zelfs 2+2=4 een blank-racistische constructie.

Dikke zever, zegt u? Was het maar waar. U kan er bij (3) meer over lezen. (3)

1)  https://www.amazon.com/New-Color-Line-Paul-Roberts/dp/0895264625/ref=sr_1_3?dchild=1&keywords=The+New+Color+Line&qid=1602630401&s=books&sr=1-3 

(2)  https://www.rt.com/op-ed/498873-decolonizing-light-physics-racism/

(3)   https://www.rt.com/op-ed/503367-thought-crime-mathematics-fear/ 

Auteur: Paul Craig Roberts – vert. red. Golfbrekers

2 gedachten over ““Blanke Amerikanen worden meer gedemoniseerd dan joden in nazi-Duitsland”

 1. Daar is maar één antwoord op:
  Afrika is voor de Afrikanen w.w.z. alles wat in Europa, Amerika en Azië rondloopt met Afrikaanse kenmerken richting Afrika sturen, daar is véééééél werk te doen en kunnen ze helpen Afrika op te bouwen voor welvaart, veiligheid en leefbaarheid en kunnen ze hun islam naar hartenlust beleven in Afrika.
  Als dat goed uitgevoerd wordt dan krijgen ze enorm veel respect vanuit Europa, Amerika en Azië.

  • Waarde Jean,
   Het is nu reeds méér dan 10 jaar dat ik u op Angeltjes, Golfbrekers, Nageltjes en andere fora hoor roepen dat personen “met Afrikaanse kenmerken” terug naar Afrika moeten gestuurd worden. Dat zullen de zwarten in bv. de VSA graag horen en ook Obama zal heel blij zijn…
   Maar nog steeds wacht ik tevergeefs op uw praktisch uitvoerbaar plan of voorstel om uw wens mogelijk te maken…
   Bovendien lijkt u te denken dat alle Afrikanen ook automatisch islamieten moeten zijn… Kleine denkfout misschien?

Reacties zijn gesloten.