Bis, bis, bis…

Herhaling, heruitzending, gratis via het internet

De kleuterzender gaat in het offensief.  Wie wil kan de programma’s gratis via het internet herbekijken.  Je hoeft het dus niet meer op te nemen mocht je toevallig niet thuis zijn.  Nadeel is (… wie dacht dat VTM een vriendelijke geste stelde?) dat de reclameboodschappen niet doorgespoeld kunnen worden.

Mocht u verslaafd zijn aan de Kotmadam kan u na een herhaling, een daarop volgende heruitzending van de herhaling, via uw pc nog eens genieten van de capriolen der niet zo jonge studenten en madame Jeanne met haar sullige echtgenoot. Of aan Familie, waarin de fantasie van de programmaschrijvers eindeloos is.  Idem dito voor duidingsprogramma’s waarbij u naar wens elke dag opnieuw kan gehersenspoeld worden.
Dank u, VTM.  Of liever: bedankt.  Geen behoefte aan.

FVE

1 gedachte op “Bis, bis, bis…

  1. We mogen het dan wel een kleuterzender noemen, maar dat komt ntl vooral doordat zij geen 3000 man door de staat betaald personeel hebben zoals de vrt. (die dan nog vele programma’s buitenhuis laat maken). Vandaar moeten we die verplichte reclame er maar bij nemen. Weinigen werken graag gratis.

Reacties zijn gesloten.