Bij meneer doktoor

Bij meneer doktoorEen zakenman uit New York, Todd Spinelli,  heeft geld geroken in de ebola-hysterie.   Hij heeft een wafeltje op de markt gebracht – een voedingssupplement – dat zou moeten verhinderen dat gezonde cellen afgebroken worden met als resultaat dat zijn wafeltje het immuunsysteem zou aanmoedigen om het lichaam te beschermen tegen ziektes, zoals ebola.

Ebola C Supplement

Hij heeft het de naam Ebola-C gegeven en het werd vanaf het begin van deze maand een voltreffer.  De kassa rinkelt: 14.000 stuks per dag aan de luttele prijs van $ 34.95.  Heel wat minder lastig dan de beschermende kleding die blijkbaar toch niet altijd een besmetting met ebola kan voorkomen.

Zou een noveenkaars ook helpen? Of misschien gewoon de grenzen sluiten?  Als dat mag van de EU.

FT

3 gedachten over “Bij meneer doktoor

  1. Europa en zijn slaafse apostel Belgie hebben wel de Isbola met open armen ontvangen , waarom zouden zij de Ebola besmette afrikanen weigeren , die zijn minder gevaarlijk, die kunnen nog genezen . De Isbola pat-tienten niet , die zijn volkomen hopeloos , die kunnen en willen niet geholpen worden om te “genezen” van waanidieen . Zelfs een Isbola voedselsuplement met vitaminen C zou verloren geld zijn

  2. Liefst een noveenkaars ter ere van Sint Rita… dè patrones van de hopeloze gevallen… 🙂 en nog beter –> {:-D (want de mond is groter dan bij de emoticon)

  3. Misschien opnieuw de sunlight-zeep verplichten om de handen te wassen.

Reacties zijn gesloten.