Bij meneer doktoor

Bij meneer doktoorNeen, u hoeft niet naar meneer doktoor als u aan ‘afrofobie‘ lijdt.

De EU heeft ook daarvoor de oplossing. 

Donderdag 20 februari om 3 uur in de namiddag krijgt u meer uitleg over afrofobie in Europa.  Een initiatief van de Groenen en de EVA-fractie, waar de N-VA deel van uitmaakt.

 “The main objective of this event is to raise awareness and concern about how People of African Descent (PAD) and Black Europeans (BE) are specifically affected by racial discrimination and stereotypes and to emphasize the urgency with which this specific form of racism must be recognized and tackled politically in order to really make a change in the lives of the 7 to 12 million PAD/BE residing in the EU.”

 

Vertaling: “Het doel is de aandacht te vestigen op mensen van Afrikaanse oorsprong (PAD) en zwarte Europeanen (BE) die getroffen worden door rassendiscriminatie en stereotypes en nadruk te leggen op de hoogdringendheid om deze specifieke vorm van racisme te herkennen en er politiek tegen te strijden om een écht verschil te maken in het leven van de 7 tot 12 miljoen PAD/BE (zie boven) in Europa.”

 

 

7 gedachten over “Bij meneer doktoor

 1. ‘People of African Descent ‘ is geen goede benaming, want daar vallen in feite ook Egyptenaren, Libiers, Tunesiers, Algerijnen en Marokkanen onder, en die worden wsl niet specifiek bedoeld, ook al niet omdat die sowieso al extra beschermd en geknuffeld worden. Beter zou zijn: ‘Black Africans’ (BA) en ‘Black Europeans’ (BE). BABEs dus.

 2. Het verschil tussen de NVA in Europa en in Vlaanderen is enorm, in Europa zijn ze sterk links bij de groene fractie en in Vlaanderen lichtjes rechts
  Ten andere BDW heeft 6 jaar aan een stuk alle voorstellen van de toenmalige socialistische burgemeester Janssens goedgekeurd. dus niet te vertrouwen

 3. Grote aanbieding “” Mooie negers en licht getaanden te koop aan de helft van de prijs , zolang de voorraad strekt “” Dat zou ik pas discriminatie en racisme durven noemen ! Hoe meer die groenen en dergelijke correcten liggen te lullen over racisme , hoe groter het probleem zal worden. Zijn wij racisten omdat wij indertijd , de Fransen , Spanjaarden , Duitsers tijdens hun bezetting hebben vervloekt en tenslotte buiten gesmeten? Ze drongen zich op ,plunderden , verkrachtten , deden er alles aan om zich te doen haten ( kun je volgen zie je het verband? ) Nu gebeurt dat ook , erger nog , wij moeten aanvaarden en respect tonen voor hun middeleeuwse accenten . Ik kruip niet in een moskee of een voodoo tempel , dat kan me gestolen worden . Ik draai mijn hoofd naar de andere kant als ik een zure bebaarde smoel in soepjurk tegenkom of een boosaardig uitziende neger, enkel als ze vriendelijk zijn ben ik dat ook . Nietemin in het eerste geval ben ik al een racist . Het zal daar niet bij blijven , in de toekomst ben je ook racist als je iets in de weg legt , of niet akkoord kan gaan met de ideologie van een rode rakker , een groene breedsmoelkikker , een blauwe smurf of een EnVeeAAer . Niet hun huid is anders gekleurd , wel hun geest en dat is veel gevaarlijker ! Tot slot , ik hou nog steeds van “zwarte Piet en Sinter Klaas” maar mijn geloof in deze weldoeners begint af te brokkelen .

 4. Wat een domme mensen zijn het bij die instelling. We zijn allemaal afstammelingen van Afrikanen, de mensheid komt uit Afrika, daar is de eerste aap rechtop gaan lopen, en daar stammen we allemaal van af, de Chinezen, de Eskimo’s en de Indianen, alle Europeanen hebben hun wortels liggen in het zwarte continent. Wij, de blanken zijn alleen wat eerder vertrokken, dat is het enige verschil.

  Zelf heb ik ook nooit wat gemerkt van een Afrika-fobie. Er is geen angst voor de zwarten, er is eerder medelijden, maar dat is heel iets anders.

  • Hela ! ik ben geen neger , ben niet geboren in Afrika maar in Merksem bij Antwerpen ben geen aap en kon vrij vlug rechtoplopen . Waar gij over spreekt dat is al lang geleden nog voor de komst van de televisie en het onstaan van de groene partij .

 5. Ze zijn daar bij de EUSSR helemaal niet bezig met die “arme zwarte afrikaantjes ” maar wel met het oorlogvoeren tegen de autochtonen in Europa. De massale immigratie is één der wapens die wordt ingezet tegen het Westen. De waarheid hierover mag dan ook niet gezegd worden en is strafbaar gesteld via de “zo gezegde haatmisdrijven…”. Tevens dient elk verzet tegen deze immigratie in de kiem gesmoord te worden. Cfr. Sun Tzu komt het er dan ook op aan je vijand(=wij dus) via een psychologische oorlogsvoering op te zadelen met schuld- en minderwaardigheidscomplexen, om al voor 50% zeker te zijn van de overwinning, zonder een poot te moeten uitsteken.
  En passant wordt er dan ook nog wat gehengeld naar de stemmen van dit ingevoerde Afrikaanse kiesvee.
  Nu als er een geïmporteerde met iets niet akkoord gaat, staat het hem of haar vrij te vertrekken naar betere oorden. Wij zijn immers geen DDR met Vopo’s aan de grens om de “vluchtelingen” laf in de rug te schieten.
  In alle geval, één zaak is zeker : de NVA is daar in “goed” gezelschap, en het “klootjesvolk” stemt er voor!! Zalig zijn de armen van geest, zij zullen immers God zien, maar sommigen misschien vlugger dan verwacht!!!

Reacties zijn gesloten.