Bij een consequent toegepaste asielpolitiek zou Lola nog leven

Hoe dikwijls hebben we al moeten vernemen dat jonge meisjes, vrouwen door asielzoekers aangerand, verkracht, mishandeld en/of vermoord werden? Voor zover het niet in de doofpot gestopt werd. Eender waar, in eender welk westers land waar de parels uit de zandbaklanden hun toevlucht zoeken om hier hun “cultuur” op te dringen, de onze kapot te maken en onze landen financieel te laten leegbloeden, tonen de criminaliteitscijfers een proportioneel sterke stijging. Overal. En ze kunnen bij criminele daden ook rekenen op de gemeenschapszin van hun soortgenoten. In de plaats van onze belangen te verdedigen, verzinnen de politiek en de media telkens redenen om de ernst, de gruwel, af te zwakken of te verontschuldigen. U kent de uitleg die eraan gegeven wordt: trauma’s allerhande, armoe, onbegrip, racisme… of… geestelijk instabiel. Zoals nu.

Verdachte gruwelmoord Lola (12) had Frankrijk al moeten verlaten: “Laatste jaren sloeg ze wartaal uit”

https://www.hln.be/buitenland/wie-is-rachid-n-de-tweede-hoofdverdachte-in-moordzaak-12-jarige-lola-hij-bracht-moordenares-dahbia-b-naar-zijn-appartement~

“De staat is verantwoordelijk. Indien uitwijzingen zouden toegepast worden, dan zou Lola nog altijd leven.”

U weet het intussen wel: een afgewezen Algerijnse studente gelukzoekster Dahbia B heeft het meisje Lola om het leven gebracht. Ze zou daarbij de hulp gehad hebben van een Algerijn Rachid N die volgens de buren – “Il n’avait pas l’air méchant” – zich niet gedroeg als een boef.

https://www.europe1.fr/faits-divers/meurtre-de-lola-que-sait-on-de-rachid-cet-homme-qui-aurait-aide-la-meurtriere-presumee-4141734

.

1 gedachte op “Bij een consequent toegepaste asielpolitiek zou Lola nog leven

  1. De gruwelijke moord is het gevolg van het Franse klootjesvolk dat voor politieke partijen stemt die het Coudenhove Kalergi plan moeten voeren. Een ander deel van dit klootjesvolk is thuis gebleven, bij de verkiezingen. Beiden zijn dan ook even misdadig mee verantwoordelijk.
    Achter deze misdadige politieke partijen, die actief dan wel passief meewerken aan dit Coudenhove Kalergi plan, is er La Gauche Caviar met de logemaffia’s en The Tribe. Dit is de werkelijke macht in Frankrijk, zoals ten andere ook in België.
    Het doel van de 2 Olifanten in de kamer is dan ook de vernietiging van onze westerse maatschappij en beschaving om deze te vervangen door een JWO dan wel ZWO, naar USSR model.
    De bevolking is dan ook wat laat om moord en brand te schreeuwen. Als men het al niet aandurft om een juiste en volledige diagnose te stellen van de kanker, dan dient het tot niets om nadien te zap zeveren als het te laat is.
    En er is maar één oplossing voor dit probleem : de grove borstel er door !!

Reacties zijn gesloten.