9 gedachten over “Bij de duivel te biechten gaan

 1. Over de zo gezegde Duitse overwinning bij het Griekenland akkoord , zie bruggetje met een analyse in Bild.
  De “zetbazen” van IM Erika in New York, Washington en Tel Aviv, zullen tevreden zijn.
  http://www.bild.de/politik/ausland/griechenland-krise/merkel-rettet-griechenland-mit-unserem-geld-41768146.bild.html
  In dit bruggetje zijn ook de bedragen vermeld per land, voor de 86 miljard euro steun aan Griekenland.
  De verliezers zijn de belastingbetalers in de andere landen van de EUSSR.. en de winnaar is het corrupte profitariaat in Griekenland.
  Nooit zal er immers één centiem terugbetaald worden door de Grieken.
  Over de verkoop van de Griekse overheidsbezittingen dient men zich evenmin illusies te maken. (zie bruggetje). Ten andere, wie wil er iets kopen in dit ” corrupte moeras”.
  Het verschil tussen Griekenland en België is dat de verkoop van de overheidsbezittingen in Griekenland bestemd is (althans op papier) om de schuldeisers te vergoeden, daar waar in België de opbrengsten dienen om het profitariaat in Brussel en Wallonïe nog meer hun zakken te vullen.
  De transferten van noord naar zuid zijn bovendien in België eeuwigdurend, en een “fundamenteel recht” voor de “ontvangers” en een haast “goddelijke plicht” voor de schenkers, die dan ook moeten vereerd zijn dat ze hiervoor uitverkoren worden. Dit in vraag stellen staat dan ook gelijk met een “godslastering”.
  Vermoedelijk heeft Verhofstadt dat ook zo uitgelegd aan Tsipras, zodat deze laatste met kennis van zake kan “handelen” en met België als voorbeeld!!!.
  “Les sales flamins” betalen dus twee maal.!!!

  • EU verdragen :het is verboden staten te financieren.EU schendt (doelbewust)zijn verdragen wat wil zeggen dat Griekenland vogelvrij is van schuldenlast.
   Strategisch gezien heeft Griekenland nog steeds de touwtjes in handen,…

   • Gina,
    Inderdaad ,de EU verdragen verbieden dat staten andere staten financieren, maar verdragen zijn er toch om “geschonden” te worden, naar gelang de belangen van het ogenblik.
    Waar het hier werkelijk omging zijn de geopolitieke belangen van de NATO en de VSA, zeker in het licht van het conflict met Rusland in Oekraïne. Dit geldt ook voor de pijpleidingen en vooral de olie en gasvelden in de Griekse wateren.
    Hier heeft inderdaad Athene nog steeds de touwtjes in handen, met Rusland als stok achter de deur.
    Obama heeft er zich ook mee bemoeid en beslist dat Griekenland binnen de EUSSR en de Nato te blijven, en dat er bijgevolg een “akkoord” diende te komen!!
    Belangrijk hierbij is het bezoek van Nuland aan Athene
    http://english.pravda.ru/news/world/10-07-2015/131287-usa-0/
    Ook een artikel op de webstek van DWN maakte dit duidelijk :http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/07/04/griechenland-usa-rufen-den-zahltag-fuer-europa-aus/
    De laatste weken zijn we dan ook geconfronteerd geweest met een zelden geziene ergerlijke komedie, waarbij er alleen maar “valsspelers” met verborgen agenda’s aan de tafels zaten(=en dit overal), met één bedoeling : de belastingbetalers in Noord Europa nog meer te plunderen, dan nu al het geval is.
    Als men dan weet dat Syriza en Soros twee handen op één buik zijn.. dan moet er al veel duidelijk zijn.
    http://hellasfrappe.blogspot.be/2015/03/busted-secret-meetings-between-syriza.html

  • De man die het artikel in Bild schreef had zijn naam mogen lenen aan Tsipras en kompanen: HOEREN.

 2. Het was een hele opgave om die twee samen eens gezellig te doen lachen , voor het maken van een wereldpers kiekje . Het wilde maar niet lukken , vooral met die zure ernstige smoel van Verhofstadt …Clowns musical , standup comedians allerhanden , zelfs soms het tegengesteld effect , toen Mieke Vogels haar vogeltjesdans nog eens presenteerde . Eindelijk met een tekenfilm van Tom en Jerry kon de pret niet op . De humor van dat beroemd duo was eenvoudig te begrijpen

 3. Ik vermoed dat VRHFSTDT zijn oog al heeft laten vallen op het Parthenon. Daar wordt straks dus ook zijn wijn verkocht.

 4. Maar wat ik niet begrijp is waarom je met een loonsvermindering van 35% niet competitiever wordt. Dat is tenslotte hetzelfde als een devaluatie vd drachme vroeger en dat hielp wel. (Met als enige verschil dat ingevoerde producten nu eens NIET duurder worden)

 5. Er zijn nog steeds genoeg Griekse groepen van miljardairs die de staatsbedrijven zullen opkopen om ze terug te verhuren aan woekerprijzen. Zo komt Griekenland in maffia-privéhanden, want wie de nutsbedrijven en stations (+haven en vliegveld) bezit wint het monopolyspel.

 6. Ik vind dat Guy nu genoeg onbeschaamd heeft meegegeten, meegedronken en gegraaid zonder daarvoor iets in de plaats te leveren, het wordt tijd dat hij vertrekt. Als hij tot dat billijk besluit overgaat zullen er nog voldoende journalisten worden gevonden om zijn ijdelheid te strelen en zijn deugden te belichten. ‘t Mag als we er maar vanaf zijn.

Reacties zijn gesloten.