Bevallingsbroek

Bevallingsbroek

Even dachten we dat onze talenkennis door de hitte verdampt was.  Toch lazen we het goed: een broek speciaal voor de bevalling.

Het is voor moslims niet moeilijk een vrouwelijke huisarts te vinden.  Bij een zwangerschap of in het geval van een noodopname in het ziekenhuis ligt dit minder voor de hand.  Dikwijls protesteren de moslims in ziekenwagens of op de spoeddienst als een arts (m) de moslima behandelt en daarbij – in het belang van de patiënte – een ongewenste blik op het voor de echtgenoot gereserveerde lichaamsdeel kan / moet werpen.

Een Maleisische firma heeft daarvoor een oplossing gevonden: een speciaal ontworpen broek die geen zicht op de genitaliën biedt.  Er zit een soort flap aan die de pas geboren baby zoals een gordijn moet opzij schuiven om zijn/haar intreden op de wereld te doen. Hoewel artsen de onhygiënische toestand en vroedvrouwen de moeilijkheden bij een bevalling aanklagen, schijnt het kledingstuk bij moslims heel populair te zijn.

Terwijl de uitvinders van MamaPride (de broek, niet het kind) zich verheugen over hun omzet weigeren sommige ziekenhuizen zelfs de bevalling met deze boerkabroek die zowel de buik, de genitaliën als ook de dijen tot aan de enkels verbergt.
De geboortebroek kan on line aangeschaft worden vanaf 20 dollar.  Benieuwd wanneer het hebbeding ook hier zijn intrede doet.

Het kan ook goedkoper: een pikdonkere kamer zonder licht.  Je ziet geen hand voor je ogen.  Alles op de tast.  Tenzij… dat ook verboden is.

Dan moeten ze het zelf maar oplossen buiten het ziekenhuis, zonder artsen, verplegers of andere gluurders van de vervloekte westerse samenleving.

EuropeanGuardian

FT

6 gedachten over “Bevallingsbroek

 1. MamaPride …..Daddy’s safety ” Geen enkele andere man zal loeren en geilen in het zoveel genotverschaffende orgaan van mijn madam , mijn bezit ….(soera 007 vers 69 ). Dokter of geen dokter , noodzaak of geen noodzaak , levensgevaar of geen levensgevaar.
  Het pretpark van mijn vrouw , is en blijft exclusief van de eigenaar …..Allahu Akbar . Toch is madam Federica overtuigd dat de Islam een plaats heeft in de westerse samenleving ! Islam hoort in Europa !! ( en de homo,s madam Flederik, die bijna de helft uitmaken van onze samenleving , wat gaan we daar mee aanvangen , want die horen niet thuis bij de Islam , die gooien ze te pletter vanuit een toren )………. Nietemin indien er complicaties zouden optreden bij een moslimbevalling en er is geen vrouwelijke dokter te bereiken geloof ik nooit dat een dokter omwille van een protesterende verwarde struikelbaard zijn verantwoordelijkheid links laat liggen en het nodige zal doen …. .Ik heb het lang geleden in mijn dienstjaren eens meegemaakt , naar aanleiding van een ongeval , een jongen had bloed nodig , maar de ouders , Jehova getuigen (al even onnozel) hadden zich verzet tegen een transfusie ……ze konden de bomen in ! Godsdienst , waarom niet , iedereen gelooft wat hij wil . ” God …dienen !….. maar ik geloof zonder enige twijfel dat het opperwezen soms de haren uit zijn baard rukt van pure ergernis omwille al die idioterie die zijn believers erbij hebben gesleurd !

 2. kattenluik ??? afgekeken?? ..in’t vervolg ga ik auteursrechten nemen op mijn reacties . Ik kijk niets af , alles wat ik schrijf komt recht uit mijn hart

  • Als je wat beter had opgelet, had je gezien dat ik reageerde op het artikel en niet op u. Ik lees trouwens nooit reacties langer dan 10 regels, en ik ben niet de enige vrees ik.

   • Moeite om meer dan 10 zinnen te lezen Frans , of ligt het probeem bij een verkeerde bril !
    “”Afgekeken van het kattenluik?””- redactie !- , door toevoeging van “”een woordje”” was er meer duidelijkheid
    Ik vrees zelfs dat ge de redactie-artikeltjes ook niet volledig leest , vandaar soms uw foute reacties waarmee ge soms mensen kwetst !

Reacties zijn gesloten.