3 gedachten over “Betogen is een recht, maar vernielen is een misdrijf.

 1. in de marge:
  Ik heb ook een verzoek naar de eerste minister en de minister van justitie:

  – deze morgen hoorde ik op de radio dat een rechter tien gevangenen die in voorarrest zaten heeft vrijgelaten, op grond dat ze in hun gevangenis niet op menswaardige wijze konden verblijven. Wegens de cipiersstaking weet u wel…
  Wie geraakt onder voorarrest? enkel de gevaarlijke of voor de maatschappij gevaarlijk geachte criminelen waarvan men vreest dat ze ongrijpbaar worden, en dus nooit zullen berecht worden. Kennen de rechters in het zuiden die regels niet ofwa?

  – heren van de regering: kon de rechter die gevangenen niet laten overbrengen naar een gevangenis in Vlaanderen, of in Tilburg, waar niet gestaakt wordt? of druist zulks ook al in tegen de rechten an de mens?
  – had de rechter niet moeten afwegen dat criminelen vrij laten lopen en onmogelijk terug te vatten (ze hebben geen verblijfsadres) niet opweegt tegen de wettelijke en morele verplichting om de maatschappij te beschermen?
  – is de rechter in dienst van de maatschappij of in dienst van de criminelen?
  – zal die rechter ooit tot enige verantwoording geroepen worden omwille van zijn beslissing die ingaat tegen de eed die hij ooit gezworen heeft ?
  – welke stappen onderneemt de regering om dergelijk hallucinante beslissingen niet meer toe te laten, en om de rechter ter verantwoording te roepen?

  Terug naar uw onderwerp:vandaag zullen we opnieuw en opnieuw zien en horen dat crapuul onze maatschappij vernielt , maar geen enkele crimineel zal langer dan één uur vastgehouden worden. Wedden?

  quousque

 2. Een volgevreten bulldog kijkt ook zo uit zijn ogen zoals die Brack.
  Zou er nog een linksere kous rondlopen bij de NV Allochtonen?

 3. Het waren net de drie aapjes Horen Zien Zwijgen totaal ongeïnteresseerd terwijl Barbara Pas aan het woord was, het is de schaamte voorbij
  Werkelijk alle schaamte voorbij hoe deze 3 “heren” erbij zaten, ongeoorloofd voor “Mensen” die hun mond vol hebben over Democratie en bruggen bouwen aslook niemand uitsluiten.

Reacties zijn gesloten.