Besparen op ouderenzorg

Zweden: door 6,7% van de bevolking (hoofdzakelijk moslims) worden de sociale lasten zo hoog dat de gemeente moet besparen op de kosten van de maaltijden voor de ouderenzorg

 Screenshot_32

In Härjedalen komt een einde aan (het extra uitdelen van) brood, boter en melk voor de bejaarden.

Härjedalen beperkt alle extra toevoegingen aan bezorgingen van voedsel in zijn thuiszorg. Van nu af aan zal er geen brood, boter of dessert voor ouderen zijn. Maar ze moeten nog steeds hetzelfde bedrag voor hun eten betalen, meldt de ‘Zweedse Radio’.

De gemeente heeft onlangs hoge prioriteit gegeven aan de steeds toenemende stroom van immigranten die men wilde opnemen.

Screenshot_33

In Sveg is een bestaand onderkomen voor jonge immigranten, dat sinds de oprichting werd gekenmerkt door ruzies en onrust, verbeterd met extra accommodatie voor een bedrag van 5,5 miljoen Zweedse Kronen. De mannen werden in de accommodatie rond de klok bediend door een staf die zo groot is als het aantal immigranten.

De gemeente heeft ook een grote toename van het aantal vluchtelingen gehad, vooral uit Syrië. In Hede werd onlangs besloten om alle Syriërs die een verblijfsvergunning hebben gekregen een gratis huis aan te bieden.

Volgens de gemeente blijken immigranten bewezen redders van de pensioenen te zijn.

– “We moeten dit op langere termijn bekijken, waarbij we al weten dat we in de toekomst veel mensen uit verschillende beroepsgroepen zullen hebben die met pensioen gaan. We moeten dit zien als een (toekomstige) bron van inkomsten”, zegt de directeur van de gemeente Inger Lagerquist op onze vraag over de gratis appartementen voor de Syriërs.

Verwijzing: Swedish Radio

Statistiek van de plaatselijke gemeente (onder): De gemeente van Härjedalen in Zweden heeft een allochtone bevolking van niet meer dan 6,7%, waarvan de overgrote meerderheid moslim is, die nu oververtegenwoordigd zijn voor wat betreft de (financiële) giften van de overheid, in die mate dat ze de gehele lokale inheemse bevolking gepasseerd zijn. Deze enorme kosten voor de uitbetalingen aan immigranten, die vaak opzettelijk permanente uitkeringsgerechtigden zijn zonder dat zij actief werken, heeft de gemeente gedwongen om kosten te besparen op de andere dienstverleningen, zoals het verstrekken van maaltijden aan de ouderen in de ouderenzorg.

Grafiek: Lichtgroen = in het buitenland geboren, 6,7%. Donkergroen = in Zweden geboren, 93,3%. Rood = bedrag van de betalingen aan diegenen die oververtegenwoordigd zijn. (Bij degenen die in Zweden geboren zijn, zijn de kinderen van migranten ook opgenomen). De kosten voor de immigranten, die slechts 6,7% van de bevolking uitmaken, bedroegen in 2012 51,4% van de totale jaarlijkse begroting voor de gemeente Härjedalen

“In elk van onze steden bevindt zich een tweede stad, een staat binnen een staat, een regering binnen een regering, een moslimstad, een stad die geregeerd wordt door de koran”

Oriani Fallaci

Vertaald uit het Engels door: Wachteres voor www.ejbron.wordpress.com)

Bron:

http://themuslimissue.wordpress.com/2013/02/17/sweden67primarymuslimpopulation-welfare-burden-so-high-local-council-have-to-cut-food-servings-for-the-elderly/

Met dank aan Wes Hardin voor de tip

 

 

3 gedachten over “Besparen op ouderenzorg

 1. Wie denkt dat dit “decadent” parasitisme hier in eigen land onbestaande is is ofwel oerdom ofwel heel naïef.
  Zet Vlaanderen resp. België maar eens in kaart qua weggesmeten geld aan dat profitariaat, het zal verschieten worden.

 2. Degenen onder de lezers van dit artikel die eens de “brug” naar de bron aangetikt hebben, zullen waarschijnlijk ook geschrokken zijn bij het zien van het grote aantal is***mitische aanslagen sedert “nine-eleven” : 20.443 !
  twintigduizend, vierhonderddrieënveertig… tot-op-heden welteverstaan. Grrrrrr.
  Men kan zich afvragen hoéveel er nog het leven moeten laten éér “men” eens beslist om ERNSTIG in de grijpen tegen die waanzinnige levensideologie.

 3. Beste Jean, je hebt gelijk. Misschien is er iemand bereidt om daar een enstig werk van te maken. Een aanzetje: België pompt achthonderdduizend euro in boycot Israel projecten 30.09.2010: http://brabosh.com/2011/09/30/pqpct-dad/
  Steven Vanackere overhandigt hier zo fier als een pauw de autosleutels van een “wagenpark” aan Saeb Erekat. Blijkbaar is Steven Vanackere een vriendje van de palestijnen… degenen die nog niet zolang geleden Israël bestookten met ongeveer 800 raketten!!! Steun aan Griekenland, Steun aan Ford Turkije, Steun aan Egypte, enz…

Reacties zijn gesloten.