Beschaving in verval!

Beelden uit een metro in N.Y.. Niemand grijpt in. Rita, de dame van Sky News Australia die de beelden van commentaar voorziet, stelt dat de maatschappij afgestompt is door de boodschappen op affiches die geruststellend suggereren dat drugsgebruik heel normaal is, dat hét eindelijk gelukt is – oef, wat zijn we blij! – een geslachtsneutraal “x” op een rijvergunning te plaatsen…kortom, vindt Rita, een duidelijk teken van een beschaving in verval…

Nog enkele “incidenten”, zoals een man die zomaar een onbekende vrouw, wachtend op haar trein, str… in haar gezicht gooit…

1 gedachte op “Beschaving in verval!

 1. Het verval van New York is geen alleenstaand feit. Overal waar de democraten, lees crypto communisten, aan het bewind zijn in de USA, in de steden, county’s en staten, doet zich hetzelfde fenomeen voor. Een algehele decadentie gekenmerkt door misdaad en corruptie. Alles is er mogelijk, uitgezonderd de waarheid zeggen en schrijven. Politieke vijanden worden er genadeloos vervolgd door communistische procureurs, verkozen met geld van Soros. Diezelfde procureurs rollen dan wel de rode loper uit voor de misdaad en het schuim van de straat met o.a. Antifa – BLM en soortgenoten. Andere voorbeelden zijn LA., Seattle, en vooral Chicago. Dit verval gaat dan wel gepaard met torenhoge belastingen, die dan gevolgd worden door een uittocht van vooral de blanke middenklasse. Het voormelde is geen toeval. Met het oog op een communistische NWO, moet eerst de oude orde afgebroken worden, waarbij de misdaad en straatterreur de ideale wapens zijn in handen van de communisten, van welke kleurschakering ook, onder het motto : “Soort zoekt soort, en soort verdedigt soort”, en “Hoe meer str.. op de mesthoop, hoe beter”.
  In EUSSR doet zich ten andere hetzelfde fenomeen voor, in alle landen en steden die in handen zijn van de roden & groenen en soortgenoten. In Vlaanderen zijn er vb. genoeg, met als uitschieter de mesthoop van de Grote Lijder. Bekijk bv. ook Berlijn… de Weimar beerput verzinkt erbij in het niet.

  Het laatste dat we hierbij mogen denken, is dat een dergelijke decadentie toeval zou zijn. Het gaat hier gewoon om een Leninistische verrottingsstrategie, en uit die puinhoop moet dan een communistische paradijs ten hemel opstijgen zoals de “duivel uit een Lucifersdoosje”.
  Als men het voormelde ter sprake brengt, is het vooral noodzakelijk de verborgen agenda’s op tafel te gooien en de samenzweerders te ontmaskeren, want achter de rood & groene dekmantels komen we steeds terecht bij de 2 Olifanten in de kamer.

  Bij dit alles is er nog een ander probleem en gevaar, namelijk het geïmporteerde Paard van Troje en de 5 de colonne, met het oog op de “Omvolking”, of de uitvoering van het Coudenhove Kalergi plan. Deze “Omvolking” is dan nog zo een Olifant in de kamer, die iedereen ziet, maar die moet doodgezwegen worden. De islam speelt hierbij dan een sleutelrol, en zal fungeren als stormram, als de “boel ontploft…”. Het startsein zal gegeven worden in Frankrijk. De vraag is niet of het zal gebeuren maar enkel wanneer ??

  We dienen ons hierbij geen illusies te maken. We staan met lege handen, de burgers zijn ontwapend na de “psyops” met van Temssche. De politie is na het Octopus akkoord gedegradeerd tot een samenraapsel allerhande, en volledig gepolitiseerd via mandaatfuncties waarvan het belangrijkste uitrustingsstuk, pampers zijn. Het leger is een veredelde burgerwacht(= een echte klucht) geworden na de afbraak door vooral de PS maffia ingevolge de Perestroika Deception bij de val van de muur. De legerdienst werd afgeschaft in 1994… dit wil zeggen dat al wie ruim 50 jaar en jonger is, nooit een wapen in de handen heeft gehad. Bovendien is er door de “politiek correcte terreur” en bijhorende hersenspoeling, een geestelijk klimaat ontstaan, waarbij de “lafheid” de hoogste waarde is geworden, en dit dan onder de dekmantel van het pacifisme met daarachter opnieuw de 2 Olifanten in de kamer. Of een herhaling van de jaren 30 van vorige eeuw met dan de ramp van mei 1940 ten gevolge. Ga dan met het voormelde opnieuw naar de oorlog !!!!!!!

  Bovendien zitten we nu opgescheept met Vivaldi, een communistische loge maffia bende, die actief meewerkt aan de ondergang van onze westerse beschaving. Dit bleek recent nog bij de Covid 19(84) terreur.

  Kortom, de toestand is duidelijk, ten minste voor diegenen die het willen zien en weten. En opnieuw dient vast gesteld te worden dat het in rechtse & nationalistische en Vlaamse middens in Vlaanderen, oorverdovend stil blijft, met uitzondering van wat voorzichtig gemorrel in de kantlijn, maar dat veel te flauw en te plat is.
  Zolang dat men bij manier van spreken, stamelend staat te bedelen aan de poorten, met de broek op de enkels en de pot vaseline in de hand, zal het alleen maar van kwaad naar erger gaan, en is de ondergang tegen 2030 een vaststaand feit. Men zegge het voort, vrij naar Freddy zaliger !!!

Reacties zijn gesloten.