Berlin-Kreuzberg: besmettingsgevaar!

Tijdens de meifeesten in Berlin-Kreuzberg ging een politie-agente uit de bol.

Enkele azijnpissers vonden dit  niet kunnen.  Maar haar korpschef zag er geen graten in.  Het was helemaal in orde.  Tijdens een ‘communicatieopdracht’ mag men zich ook wel eens laten gaan.  Het moet bij de situatie passen.  En in een groep dansende mensen mag een beschermster en handhaafster van de wet – in uniform en gewapend – ook een danspasje wagen.

Stel nu dat het een mannelijke agent was geweest die een dergelijke explosie van lentekriebels met een importvrouw gedeeld zou hebben…

FT

FT

5 gedachten over “Berlin-Kreuzberg: besmettingsgevaar!

 1. Het dansje doet denken aan een paringsdans van een gedegenereerde, primitieve stam en is compleet idioot.
  Uitgevoerd door een politieagent (m/v) op de openbare weg lijkt het me goed voor het ontslag van de agent in kwestie en een veroordeling voor openbare zedenschennis. Een korpschef, die zoiets door de vingers ziet, zou moeten ontslagen worden.
  (Zojuist nog een kleine boodschap gedaan en geen azijngeur te bekennen).

 2. Het illustreert de decadentie in alle domeinen van de maatschappij.
  Of : Berlijn is opnieuw de mesthoop zoals tijdens de Weimar republiek.
  Met een door de roden en groenen gedomineerd stadsbestuur kan men ook niets anders verwachten. Dit alles onder het motto : “Hoe meer str… op de mesthoop, hoe beter”.
  Het geeft dan ook te denken over wat er nog overblijft van de slagkracht van de politie!! (=geïnfiltreerd door de multikul- de feministen- de holibi lobby- en met de sleutelposten in handen van de “rode kameraden”.)
  Ter illustratie enkele cijfers :
  http://www.bz-berlin.de/berlin/mehr-morde-und-einbrueche-berlin-immer-krimineller
  Achter deze” paringsdans” gaat dus heel wat meer schuil.
  Het is immers een uiting van “verraad” aan onze westerse beschaving en een daad van kruiperigheid voor een geïmporteerde die zich hier dan ook gedraagt als de overwinnaar in het bezette gebied! Als de politie er op die manier voor kruipt, wat moet men dan nog verwachten van de autochtone bevolking??

 3. Is het al zover gekomen , dansende politie en een begripvolle korpsoverste .
  “””””””Tijdens een ‘communicatieopdracht’ mag men zich ook wel eens laten gaan. Het moet bij de situatie passen.”””””” Vermoedelijk zal die “chef ” er ook geen graten in zien als enkele van zijn “ordehandhavers” tijdens een Gay-parade op de praalwagen kruipen en tussen de janetten met hun achterwerk draaien terwijl ze naar het volk wuiven , dat past ook bij de situatie !

Reacties zijn gesloten.