Berlijn, de verloren stad (15)

Rot-Rot-Grün - Bitte nicht! | Cicero Online

Wat ooit een trotse hoofdstad was, is al lang geen “Reise mehr wert”. Een extreem-linkse burcht, waar krakers jarenlang gedoogd werden. Als het maar de juiste krakers zijn. Zoals in de Liebigstrasse 34.

Uiteindelijk werd het gebouw gisteren ontruimd. Dàt het niet over een leien dakje ging, kon men “live” – gedurende meer dan 5 uur – meemaken via een internetverbinding, aangeboden door verschillende zenders. Het leek wel oorlog.

En wat men in het gebouw vond, tart alle beschrijving. Beschaving?

Oh ja, het gebouw was zgz. het toevluchtsoord van alles wat met de geslachtsdiversiteit en “Eigendom is diefstal”-retoriek te maken heeft. De voormalige bewoners gaan er prat op zich te verzetten tegen alles wat naar kapitalisme ruikt met o.a. doodsbedreigingen, brandstichtingen en aanslagen. Al te lang werd het eigendomsrecht met de voeten getreden, keek de rood-rood-groene overheid weg, liet betijen.

1 gedachte op “Berlijn, de verloren stad (15)

  1. Dat is wat ons ook in het Apenland Belgie te wachten staat. Voorbeelden wekken en de groene horde samen met socialisten, PVDA-ers en straatvechters staan te trappelen om hun Duitse collegas te vervoegen. Hier in het land b. heerst ook de onwettelijkheid van gespuis, van de media, van de politieke elite.
    Politieke mini-partijen delen de lakens uit onder de mantel van de huidige heersende politieke kaste die alles toelaat als ze maar hun postje kunnen behouden.
    Het zal moeilijk ontwaken zijn als het gespuis de overhand heeft maar dan is het te laat. Degenen die het toegelaten hebben zullen ter verantwoording geroepen worden en de gevolgen moeten dragen.

Reacties zijn gesloten.