Bericht van de redactie

redactieLieve vrienden, geachte lezer

Morgen gaat ondergetekende voor twee weken op vakantie.  Naar échte golfbrekers kijken.  De toerist uithangen.  Boeiende en onbelangrijke gesprekken voeren.  Vlaanderen op de wereldkaart zetten.  Bijtanken Cocktails proeven.  Géén gras maaien.  Niet milieubewust consumeren.  De lak hebben aan onze ecologische voetafdruk.  En aan andere sovjetrichtlijnen.

Ik zal  de verkiezingen en u missen.  Al heb ik voor beide een volmacht gegeven.  Voor het eerste aan mijn zoon, voor het tweede aan ons Marieke.  Ze heeft beloofd haar best te doen om naar godsvrucht en vermogen ‘Golfbrekers’ van leesstof te voorzien.  Ze is trouwens vandaag aan het proefdraaien.  Mocht ze al eens kregelig uit de hoek komen, dan moet u dat aan de hoge werkdruk wijten, of aan PMS, maar daarover wordt in alle talen gezwegen.

Vaste rubrieken en artikels die niet aan de actualiteit verbonden zijn, een knipoog hier of iets merkwaardig elders, heb ik ingepland.  De actualiteit zal Marieke leveren.

Bij leven en welzijn zien we elkaar weer op 30 mei!

Florent Van Ertborn

 

9 gedachten over “Bericht van de redactie

 1. Ik wens U van harte een pracht vacantie , veel zon , de zee . Lampedusa bij voorbeeld het is een echte aanrader want iedereen wil er zijn ! Zijn stranden , zijn exotische sfeer , zijn boottochten . Met een beetje geluk is de reis en uw terugkeer naar Belgie volledig gratis !

 2. Hoé kunnen wij, Golfbrekersfans, dan weten wié de artikelen schrijft (?)… dan wordt het “snorre drücken” en geen “aangebrande” commentaartjes 🙂 schrijven.

 3. Florent van Ertborn, geniet eens van de frisse lucht. Want als je in 1784 geboren zijt kan je wat rust en frisse lucht gebruiken.
  Spijtig dat je het Burgemeesterschap van Antwerpen hebt laten afsnoepen door Bart De Wever. Anders hadden we nu nog behoord tot het Verenigd Koninkrijk der Nederlanden.

  • Maar “juffrouw Anna” toch, uw leeftijd zal ook wel sporen nagelaten hebben;-) (Antwerpen, 1493 – 1575)

   • Ja Marieke, er bestaat zoiets als eeuwige jeugd, je ziet het niet altijd langs buiten maar het is er. Bewijs : Florent en ik lopen nog altijd in de kijker en zijn nog niet uitgesproken!

 4. Ik voel mij zo’n beetje een beginnende puber bij Golfbrekers . Ik werd pas geboren in 1944 . Ik wist niet dat Florent en Anna al een gezegende leeftijd hebben bereikt….en nog zo helder van geest !!

 5. Bericht aan de redactie : zou het VB in zijn maandelijks tijdschrift + in zijn tweemaandelijks Splits.be het blog van Golfbrekers niet kunnen vermelden? Zo bereiken jullie meer mensen en hoef je niet per toeval op dit blog te stoten.

 6. Van harte een deugddoende en verkwikkende, verdiende vakantie gewenst. Lekker je zin doen alle dagen, niets moet, “alles” mag. Profiteer er van, wij moeten nog dikke 3 maanden wachten voor het onze beurt is.

Reacties zijn gesloten.