9 gedachten over “Beledigde bruidegom!

 1. In mijn “nog steeds naïeve gedachtegang” dacht ik dat de dame er van af zou komen met een publieke vernedering. Doch de zwermen zwaar bewapende leeghoofden die met hun GSemmeke stonden te filmen deden reeds het ergste vermoeden. Toen de bebaarde rokdrager Allah snackbar riep was het voorspelbaar wat er ging komen. Indien wij dergelijke rotzooi hier willen ontlopen kunnen de dames en heren bij de VN daar de koppen eens over bij elkaar steken, i.p.v. veel poeha te maken over zwarte piet. Ik heb nog een andere optie in mijn hoofd, maar die ga ik hier niet plaatsen.

 2. Toch even navragen bij Wes Hardin. Geen terugslag van het wapen, geen stuiptrekkingen, geen bloed.

  • Beste Anna , je schijnt twijfelen aan de echtheid van dat You Tuubeke , geen terugslag , geen bloed , geen stuiptrekkingen . Stel , dat het in scene is gezet met acteurs , regisseur , cameraman , geluidspecialist ? Wat kan hun bedoeling dan zijn , Hun organisatie een sympathiek imago geven . Lelijke broeders die niet van straat geraken , zoals die afgewezen minaar , te rekruteren , hun de zekerheid geven dat ze vlug kunnen huwen .Het is trouwens het enige propaganda tuubeke niet . Wij leven momenteel in een periode van ongekende wreedheid tegenover “onschuldigen” in een hoog technologische beschaving waarin geen grenzen meer bestaan . Als er iets gebeurt aan de andere kant van de aarde duurt het maar een fractie vooraleer heel de wereld er weet van heeft en dat blijkt dramatisch te worden . Ik was mij niet bewust van zoveel krapuul en schijnheiligen , die zijn gevaarlijker dan de pest de cholera en ebola tesamen ! Enerzijds worden er plannen gemaakt voor een reis naar de planeet Mars , anderzijds slepen ze geexecuteerde slachtoffers rond , vastgebonden achter een auto Allahu Akbar ….prijsvraag zoek de zeven verschillen in beschaving !

   • Ik twijfel niet aan de wreedheden die dat soort ‘mensen?’ begaan. Wel aan dit filmpje. Vrouwen worden meestal gestenigd en krijgen niet zo vlug de zachte dood met de kogel. Ze hoeven mij niet meer te overtuigen, maar door de wildgroei van dit soort beelden krijg ik echt het gevoel teveel is teveel en ik heb al zoveel getrukeerde beelden gezien sinds het ontstaan van de fotografie en aanverwanten.
    Ze hoeven het niet zelf in scène te zetten, anderen kunnen dit ook om hun barbaarsheid nog maar eens aan te tonen.

    • Het is je goed recht te twijfelen. Eigenlijk is het onbelangrijk of nu deze madam een kogel door haar hoofd kreeg of een andere. De boodschap komt over.

  • De terugslag is wel duidelijk te zien, de hand beweegt zich opwaarts, typisch de terugslag van een 9mm. of gelijkaardig caliber.
   Als er geen bloedvaten direct worden geraakt, kan het wel even duren voor men bloed ziet vloeien.
   In sommige films wordt met bloed, terugslag en stuiptrekkingen zwaar overdreven, best zich daarop niet te baseren.

   • Bovendien draagt de belaagde bruid waarschijnlijk een heleboel gecapitonneerde kleren!

 3. Weeral een bewijs dat de islam de godsdienst van de liefde is, of heeft die terechtstelling niets te maken met de islam maar alles met terrorisme

 4. Veel wordt geschreven , ende , verteld door onze correcte naastenliefhebbers dat ” onze” Islam jongeren , bij ons geboren en getogen , worden gediscrimineerd , gedemoniseerd , racistischgeslachtofferiseerd . Ze voelen zich uitgestoten , ze voelen zich bij ons niet thuis . Het is de schuld van onze samenleving. Ze zijn op zoek naar hun identiteit ! Wie of wat zijn ze feitelijk ” “”””moeke Fatima , waarom leven wij !””” Het antwoord krijgen ze van die Youtuub filmkes , het propaganda materiaal van hun “broeders”
  Ze tonen , voor ons onbegrijpelijke wreedheden , in naam van hun hersenschim , die zij Allah noemen . Hierdoor hebben zij hun ware identiteit eindelijk gevonden , in onmenselijk gedrag tegenover de zwakkeren , de weerlozen , die zij ongestraft kunnen afmaken in kermis-sfeer . Dat is de WARE identiteit van diegene die naar IS vertrekken , in overweging nemen , of sympathiseren met die beesten in mensengedaante . Ik had liever gezien dat die baardmans , zoals bij ons indertijd , knielde voor de vrouw die hij liefhad , met bibberende , onzekere stem , haar ten huwelijk vroeg . Maar Neeje een kogel door haar kop , hij was in zijn eer gekrenkt , hoe durfde zij zulke prachtvent weigeren ! . Dat Is de Ware Identiteit van die troep Bavianen ( met mijn verontschuldiging voor dat diersoort voor de beledigende vergelijking ) Waar zijn onder de moslims , de zachtmoedigen , de goeden de vredelievenden , de dankbaren , de mensen , die naam waardig ? Wordt het niet de hoogste tijd dat ZIJ op straat komen , open en bloot met plakaten “Ik ben “IS” NIET “”” “”Vernietig dat UITSCHOT””” Ik zie dat spijtig genoeg nog niet onmiddellijk gebeuren want tenslotte het zijn allemaal “broeders” verbonden met “een” en dezelfde God . Dat soort broeders zijn wreed , zorgen voor angst en terreur zodat iedereen in hun schelp kruipt , tot uiteindelijk het westen drastisch zal ingrijpen zoals bij het derde rijk . Maar zouden ze dan niet opnieuw beginnen ? want volgens mij zit het in hun genen !

Reacties zijn gesloten.