Beiroet, Libanon, in de zestiger jaren

De bronafbeelding bekijken

Wij bezochten Beiroet ergens rond 1971.  De beelden geven weer wat wij mochten ervaren vooraleer de burgeroorlog er een einde aan maakte: een bruisende stad, die perfect aan de Italiaanse Riviera had kunnen gelegen zijn.  Met een indrukwekkende goudmarkt, waar hand-gemaakte juwelen van 18 en 22 karaat zeer gunstig konden verworven worden (2de video), met terrasjes, flanerende mensen op de boulevards, meisjes in bikini aan het zwembad.  Een drukke, gastvrije, kosmopolitische stad, waar wij goede herinneringen aan hebben.

 

 

 

 

 

1 gedachte op “Beiroet, Libanon, in de zestiger jaren

  1. Natuurlijk heeft BDW weer gelijk!Gisteren weer het *schouwspel*gezien en gehoord in de kamer!!Een enkel parlementair,namelijk Barbara Pas die de woorden ISLAM EN MOSLIMTERREUR durft te gebruiken,de anderen waren weer veel te laf!!Trouwens kwam onze premier die moslima nog ophemelen wiens leven gepaard werd juist omdat ze moslim was!!!Indien het een*gewone ongelovige hond*was geweest,dan was ze zonder meededogen afgeschoten geweest!!Dus meisjes,jullie best bekeren tot de godsdienst van de vrede!!!Wat een bende hypocrieten!!!
    https://www.hln.be/nieuws/binnenland/de-wever-beste-elio-u-bent-niet-de-oplossing-voor-het-probleem-u-bent-het-probleem~a7df24bf/

Reacties zijn gesloten.