BDW trekt zijn fluo-geel hesje weer aan

“… Voor de grote olifant in de kamer, de Vlaams Belang-kiezer, is het geduld eigenlijk op, en wordt de N-VA gepercipieerd als een machts- en systeempartij die vooral veel te verliezen heeft bij radicale veranderingen, en zich verliest in tactische spelletjes. Het idee om de rechts-economische kaart uit te spelen en het communautaire kluwen zo uit het zicht te houden, lijkt niet meer te werken. Met het motto van ‘inclusief nationalisme’ lijkt de partij anderzijds al evenzeer de kool en de geit te willen sparen. Zowel inzake migratie als inzake Vlaamse autonomie lijkt het Vlaams Belang een veel rechtlijnigere partij. En rechtlijnigheid is wat de ontgoochelde, zich van ‘de politiek’ afkerende burger zoekt. Bovendien, naarmate de de N-VA het cordon volhardt, neemt de aanhang van het VB toe. Een kei van een dilemma…”

Lees Johan Sanctorums “Opent Bart De Wever zijn diepvriezer?”

https://www.knack.be/nieuws/n-va-voorzitter-bart-de-wever-na-2024-met-ps-onderhandelen-over-ordentelijk-scheidingsakkoord/

1 gedachte op “BDW trekt zijn fluo-geel hesje weer aan

  1. Bart De Wever werd een karikatuur van zichzelf. In plaats dat hij denkt de redder te zijn van het Vlaams bewustzijn is hij de doodgraver geworden van een volk die hem nooit het vertrouwen had mogen geven. Hij is de machtsgeile persoon geworden die de Vlaming oneindig veel leed heeft toegebracht. Hij durft de mensen niet meer in het oog kijken want hij is door zijn eigen egoisme de trappers kwijt geraakt. Lieve Vlaamse NVA’s laat die man weten dat zijn weg niet de jouwe is. Heb nog enig zelfrespect en keer hem de rug toe want hij paratiseert op jullie stem.

Reacties zijn gesloten.