BBB

Bed-bad-brood

Onze noordelijke medelanders hebben een akkoord ‘in de schoot van de regering’, zoals dat heet in Brussel en misschien ook in Den Haag.  Alsof ‘de schoot’ bij de bevolking nog populair is.  Hoe hoger op de ladder der beschaving, hoe minder ‘de schoot’ het gedrag der mensen bepaalt.  Een verrijker erbij, een eigen kind minder.  Zelfs een minder begaafde wiskundige bolleboos snapt welk resultaat de vergelijkingen zullen geven.  Binnen enkele jaren zal een kwadraatsberekening van het officiële importcijfer zelfs niet in de buurt komen van het officieuze eindresultaat.

Uitgeprocedeerden krijgen nog even respijt.  Nog maar eens.  Heel even.  Hoe lang nog, daar zijn ze nog niet uit. Waarschijnlijk moeten ze eerst nog een taalcursus Nederlands volgen.  Of een lessenreeks over desintegratie . Ze worden wel verzameld in vijf grote steden.  Kwestie van te verhinderen dat ze onderduiken bij de boeren om te helpen bij de asperge-, tomaten-, aardbeien- en later de komkommeroogst. Want laat ons er geen doekjes om winden: die mensen komen naar hier om te werken. Vakkrachten.  Ervaringsdeskundigen.  En de Nederlanders (zij niet alleen trouwens) profiteren daarvan.  Dàt wil de regering verhinderen.  Dat de boeren maar zelf in het zweet hunner aanschijn zich een hernia kweken.

De regering zal de uitgeprocedeerden dus verzamelen om samen met de rood-groene-linkse beschermheren een passend afscheidsfeestje te organiseren.  Van RTL vernemen we:

 “De sobere bed-bad-en-brood-opvang in de grote steden wordt een eerste opvangpunt waar uitgeprocedeerde asielzoekers terecht kunnen en kunnen uitrusten. De bedoeling is dat ze binnen enkele weken weer vertrekken naar een terugkeerlocatie van de Dienst Terugkeer en Vertrek. Als ze niet willen meewerken, worden mensen alsnog op straat gezet.”

Juist, ja. U leest het goed: ze moeten uitrusten.  Tja, van dat ‘uit’procederen word je moe.  Heel moe.  Van het protesteren krijg je een schorre keel, word je verkouden, tendinitis in je schoudergewricht, of een tenniselleboog.  En dat allemaal voor niks, want zonder medewerking staan ze – naar verluidt – op straat.  In het persbericht staat niet vermeld welke straat.  Zou het de Rimboesnelweg, het Zandbakplein of het Oaseparkje kunnen zijn?   Waarschijnlijk gewoon op het bankje bij de Hema om de hoek.  Die beslissing wordt allicht genomen bij een volgende sessie “Hou me tegen, of…” van de Nederlandse regering.  Intussen kunnen ze dan wel bij de daklozenopvang terecht. En verhuizen de daklozen naar dat bankje bij de Hema.

Het goede nieuws is dat de nieuwe regeling niet vrijheidsbeperkend is.  Wie het hazenpad verkiest, mag beschikken.  Zieken worden vanzelfsprekend niet aan de voorlopig ongekende aller-allerlaatste opvangtermijn gehouden.  Heel misschien is er eentje die een Farid-le-Fou-nummertje zal spelen.

Veel gedoe om niets.  Een week spanning in het kabinet.  Spierengerol om de Nederlanders te rollen.  In het land b daarentegen loopt alles op rolletjes, want de motor draait.  Zwaaien met het handje naar de pers.  Meer moet dat niet zijn.

Voor de video met de tussenkomst van Geert Wilders, wordt u hier doorverwezen naar Geen Stijl.

Wangedrag beloond

FVE

 

 

5 gedachten over “BBB

  1. Ik zie een door en door links land als NL nog geen moslims terugsturen, net zomin als D, VK of ZW, en daarmee hebben we de top 4 gehad. Wat Europa nodig heeft zijn nieuwe aanslagen, en niet steeds opnieuw op het nippertje vermeden, of per toeval ontdekte, zoals gisteren in FR, aanslagen.

    • Er zullen toch wel enkele ongelovigen bij die uitgeprocedeerden zitten, zeker?

      • Dat kan ntl altijd, net zoals hier als kinderen uit een klas gehaald worden omdat het gezin weg moet, blijken dat nooit moslims te zijn, want met hen durft men dat niet aan.

  2. ‘Nood breekt wet’ zei Umberto Bossi, minister van nationale hervorming in de regering Berlusconi, in 2003. ‘Open het vuur op asiel zoekers voor ze landen. Ik wil het kraken van kanonnen horen. Na de tweede, derde verwittiging -pang, dan kraken de kanonnen. Zonder lang gepraat. Kanonnenvuur op ieder asielzoekend schip, anders raken we die problemen nooit kwijt.’
    Zijn oplossing meldde ons de Daily Mail op 17.06.2003. Tot nog toe is er geen gevolg aan gegeven met als resultaat dat de problemen bleven bestaan.

Reacties zijn gesloten.